Wide Screen
Image default
Játékok

Befutott egy új előzetes a Hitman 2 kiegészítőjéről

A bérgyilkos lét a virtuális világban mindig nagy móka, most egy trailert láthatunk a Hitman 2-höz érkező további tartalmakról.

A bérgyilkos lét a virtuális világban mindig nagy móka, most egy trailert láthatunk a Hitman 2-höz érkező további tartalmakról.

A 47-es ügynök most sem viccel. Új előzetes érkezett egy kiegészítő kapcsán, amelyet az Expansion Pass és az Expansion Pack 1 tulajdonosai tölthetnek le a játékuk mellé. Egy teljesen új helyszín lesz elérhető számukra New York személyében ami az új The Bank ( Golden Handshake) kampány küldetés, a pályával kapcsolatos új megbízások, kihívások, feloldható tartalmak, teljesítmények és sok más kíséretében érkezik.

Nem csupán ennyiről van szó, ugyanis New York egy teljesen új Mastery Progession rendszerrel rendelkezik, ami új ügynökségi tárolók, eszközök, kiinduló pontok vagy fegyverek megnyitására jó. A felhasználók továbbá kapnak majd egy új, The New Yorker névre keresztelt két soros viharkabátot is, amely a megjelenésüket fogja feldobni. Feloldható lesz még egy személyre szabott (tehát egyedi) Bartoli 12G sörétes puska is.

A Hitman 2 elérhető PS4 és Xbox One platformokra, rengeteg újítással az előző rész óta. Ilyenek például a Sniper Assassin mód, amelyben a széria során először tapasztalhatjuk meg a kooperatív játék élvezeteit. Fontos megemlíteni, hogy ez a rész egyedül is elérhető. Másik ilyen újítás az 1az1 elleni Ghost mód. Két játékos a bérgyilkosi képességeit megmérettetve versenyezhet online, hogy ki tudja hamarabb és tisztábban kiiktatni a célpontot/célpontokat.

Még több a témában...

Futam helyett gyorskör az F1 2020-szal Monacoban

Sinka Tamás

Egy ideig nélkülözniük kell az Xbox és a PlayStation tulajoknak a Serious Sam 4-et

Fonyódi Dávid

RoboCop vs Terminator a Mortal Kombat 11 Aftermath kiegészítőjében

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat