Főoldal Előzetesek Befutott a Tenet második előzetese, csak azt nem árulta el, mikor mutatják be a mozikban
Előzetesek

Befutott a Tenet második előzetese, csak azt nem árulta el, mikor mutatják be a mozikban

A leglényegesebb információt nem árulta el a Tenet.

465

A Fortnite menet indítása után a Warner Bros. stúdió bemutatta Christopher Nolan rendezőtől a Tenet új, második előzetesét, ami meglepően sok információval szolgált a filmmel kapcsolatban. Az új trailerből megtudtuk, hogy John David Washington és Robert Pattinson azért áll össze, hogy megállítsanak valami rosszabbat, ami még a III. világháborúnál is rosszabb.

A legnagyobb figyelmet azonban nem a film képsorai kapták, hanem a megjelenési dátum, hiszen most mindenki arra kíváncsi, ezen áll vagy bukik, hogy lesznek-e idén még mozibemutatók egy kis túlzással. A stúdió és Nolan is ráerősített a korábbi állításukra, hogy a filmet kizárólag mozikban fogják bemutatni, és erre láttunk az előzetes végén is utalást, de pontos premierdátumot nem közöltek.

A terv még mindig az, hogy július 17-én bemutatják a filmet, azonban erre egyre kevesebb esélyt látunk, hiszen a világ mozijai még mindig zárva tartanak, és kisebb csoda kellene, hogy júliusra a mozik 80 százalékát megnyissák újra – pedig a Warner ehhez a feltételhez kötötte a premiert. A józan ész most azt diktálja, hogy a filmet őszre, a Wonder Woman 1984 időpontjára csúsztatják, s ezzel az amazonok hercegnője karácsonyra tevődik, s a Dűne ezzel 2021-re tolódik át.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...