Mulan

Befutott a Mulan utolsó nagy előzetese magyarul, amit itthon a mozikban is bemutatnak

Szinkronnal a Mulan utolsó előzetese.

A Disney néhány hete tett nagy bejelentést, hogy nem tolják tovább a Mulan bemutatóját, s rögtön a Disney+ streamingszolgáltatón teszik elérhetővé $29,99 egyszeri összegért cserébe, vagyis a havidíjon felül ki kell fizetni ezt a felárat ahhoz, ha valaki szeretné megnézni a Disney feldolgozásában a Niki Caro élőszereplős kalandfilmjét.

Sajnos Magyarországon és a világ több országában a Disney+ még mindig nem elérhető, így adott a kérdés, hogy nálunk mi lesz a film sorsa. Nos, a Disney úgy döntött, hogy bizonyos országokban a filmet a mozikban is bemutatják, így nálunk is találkozhatunk Mulannal szeptember elején a moziban, amihez időközben befutott az utolsó magyar nyelvű végső előzetes is.

És ha a magyar előzetes nem lenne elég, akkor a stúdió egy 60 másodperces kis videót is megosztott tele eddig nem látott akciójelenettel.

A Disney azzal indokolta ezt a furcsa a döntést, hogy Amerikában még nem tudták megnyitni a mozikat a rajongók előtt a koronavírus-járvány miatt, azonban tengerentúlon több országban is enyhítettek már a korlátozásokon, így a mozik újra kinyithattak, beleértve Kínát is. Így ezekben az országokban a mozikba kerülhet a film.

A Mulan szeptember 4-én érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra, itthon pedig szeptember 10-én válthatunk jegyet Liu Yifei főszereplésével készült alkotásra.

Total
1
Shares
Previous Article
Jurassic World

Ilyen feltételek mellett indulhatott újra a Jurassic World legújabb részének forgatása

Next Article

Akár így is kinézhetett volna Bucky maszkja az Amerika kapitány: A tél katonájában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!