Főoldal Előzetesek Befutott a Mulan utolsó nagy előzetese magyarul, amit itthon a mozikban is bemutatnak
Előzetesek

Befutott a Mulan utolsó nagy előzetese magyarul, amit itthon a mozikban is bemutatnak

Szinkronnal a Mulan utolsó előzetese.

719

A Disney néhány hete tett nagy bejelentést, hogy nem tolják tovább a Mulan bemutatóját, s rögtön a Disney+ streamingszolgáltatón teszik elérhetővé $29,99 egyszeri összegért cserébe, vagyis a havidíjon felül ki kell fizetni ezt a felárat ahhoz, ha valaki szeretné megnézni a Disney feldolgozásában a Niki Caro élőszereplős kalandfilmjét.

Sajnos Magyarországon és a világ több országában a Disney+ még mindig nem elérhető, így adott a kérdés, hogy nálunk mi lesz a film sorsa. Nos, a Disney úgy döntött, hogy bizonyos országokban a filmet a mozikban is bemutatják, így nálunk is találkozhatunk Mulannal szeptember elején a moziban, amihez időközben befutott az utolsó magyar nyelvű végső előzetes is.

És ha a magyar előzetes nem lenne elég, akkor a stúdió egy 60 másodperces kis videót is megosztott tele eddig nem látott akciójelenettel.

A Disney azzal indokolta ezt a furcsa a döntést, hogy Amerikában még nem tudták megnyitni a mozikat a rajongók előtt a koronavírus-járvány miatt, azonban tengerentúlon több országban is enyhítettek már a korlátozásokon, így a mozik újra kinyithattak, beleértve Kínát is. Így ezekben az országokban a mozikba kerülhet a film.

A Mulan szeptember 4-én érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra, itthon pedig szeptember 10-én válthatunk jegyet Liu Yifei főszereplésével készült alkotásra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...