Főoldal Játékok Befutott a Marvel’s Avengers utolsó előzetese
Játékok

Befutott a Marvel’s Avengers utolsó előzetese

Nyakunkon a megjelenés.

671
marvels avengers crystal dynamics thor

Napokra vagyunk a megjelenéstől, a Square Enix pedig még egyszer utoljára vállalkozott a feladatra, hogy növelje a játék körüli izgatottságot. A frissen kiadott launch trailer egy sötét hangulatú, de annál akciódúsabb videó, ahol kedvenc hőseink maximális fordulatszámon pörögnek. A képsorokat a korábban közzétett anyagokból válogatták össze, így sok újdonságot nem tudunk meg a történet kapcsán, de talán jól is van ez így. Bőven jutott promóciós anyag az elmúlt hónapokra, ráadásul egy kifejezetten hosszú próbaverziót is kaptunk a csapattól, így igazán nem lehet okunk panaszra.

A napokban mindenkinek lehetősége nyílt kipróbálni a játékot a nyílt béta keretein belül. Amennyiben erről lemaradtatok volna, de kíváncsiak vagytok, milyennek tűnt első körben az év egyik slágercíme, itt elolvashatjátok bétatesztünket. Ne feledjétek, hogy a bétában a kihívások által megszerzett jutalmakat átvihetitek majd a végleges verzióba, a történetben és fejlődésben elért haladást ellenben nem. Ha meggyőzött titeket a Marvel’s Avengers, érdemes lehet előrendelni, mivel néhány, a képregényekből is ismerős, klasszikus kinézethez juthatunk így hozzá. A különleges változatok vásárlói pedig már szeptember 1-én, három nappal a globális rajt előtt belevethetik magukat a kalandba.

preorderskin

Szeptember 4-én tehát végre befut a Marvel’s Avengers, PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...