Wide Screen
Image default
Előzetesek

Befutott a Jumanji: A következő szint új, végső előzetese

A Sony Pictures bemutatta a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Jumanji franchise harmadik rész utolsó előzetesét.

A mozik kasszái előtt nagy verseny van kibontakozóban a decemberi időszakra, hiszen december 19-én mutatják be a Star Wars: Sykwalker korát, de még mielőtt jegyet váltanánk a Skywalker történet utolsó részére, beülhetünk a Jumanji: A következő szintre, mely előzetesek alapján legalább annyira szórakoztató lesz, mint a második rész volt.

A Jumanji: Vár a dzsungel a 2017-es év egyik legnagyobb meglepetése volt, hiszen közel azonos időben mutatták be Az utolsó Jedikkel, ami az időzítés szempontjából előbb egy elhamarkodott döntésnek tűnt a Sony részéről, ám a folytatás rendesen rácáfolt mindenre, az ünnepi időzítésnek köszönhetően a stúdió egyik legjövedelmezőbb alkotása lett. Ennek tükrében nagyon várjuk már a harmadik részt, amiben természetesen Dwayne Johnson (Dr. Smolder Bravestone), Kevin Hart (Franklin Finbar), Jack Black (Sheldon Oberon professzor) és Karen Gillan (Ruby Roundhouse) kvartett visszatér, de számos új arccal találkozhatunk majd a kalandban, ami nagyobbnak és látványosabbnak tűnik a képkockákat nézve.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint a történet…

A Jumanji: A következő szintben a csapat visszatér, de a játék megváltozott. Miközben visszatérnek Jumanjiba, hogy megmentsék saját avatarjaikat, felfedezik, hogy semmi sem az, mint amire számítottak. Annak érdekében, hogy játékosok megmeneküljenek a világ legveszélyesebb játékából, ismeretlen részekkel kell megbarátkozniuk, valamint felderíteniük, kezdve a száraz sivatagtól egészen a havas hegyekig.

Jumanji: A következő szint országos bemutatója december 12-én lesz.

Még több a témában...

Dwayne Johnson is szerepelhet a Sonic folytatásában?

Vigh Martin

[Box Office-figyelő] 2020/2. hét: 1917, avagy hogyan időzítsünk tökéletesen egy premiert

Tóth Bálint

[Box Office-figyelő] 2020/1. hét: Tovább tart a Skywalker család egyeduralma, de közel a vég

Tóth Bálint

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon