Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Befutott a Bosszúállók: Végjáték második előzetese

A Marvel Studios bemutatta a Bosszúállók: Végjáték második és könnyen elképzelhető, hogy a végső előzetesét.

Kezdjük a mai napot rögtön egy Bosszúállók: Végjáték előzetessel, ugyanis a Marvel Studios leleplezte a várva várt folytatás második előzetesét, ami visszaemlékezések mellett rengeteg új jelenetet is tartalmaz, természetesen mindezt úgy, hogy egy fokkal se kerüljünk közelebb a megoldáshoz.

Az első előzetessel ellentétben ezúttal egy képkockát sem kaptunk Thanosról, azonban ahogy arra számítani lehetett, Marvel Kapitány önálló része után végre bemutatkozott a Bosszúállók oldalán is, valamint arról is láttunk jelenetet, hogy Vasember és Nebula valahogy túléli az űrbéli sodródást, hiszen együtt menetelnek háborúba Amerika kapitánnyal, Fekete Özveggyel, Sólyomszemmel, Hulkkal, Hangyával, Hadigéppel és Vasemberrel.

Bosszúállók: Végjáték

Romokban a Föld. Miután a Végtelen Kövek ereje eltörölte az univerzum populációjának felét, Thanos kikiáltja magát az univerzum teljhatalmú uralkodójává, reményvesztetten hagyva a Bosszúállókat.

Az Őrült Titán célja, hogy tovább terjessze zsarnokságát – hacsak meg nem állítják. Mivel idejük nincs gyászolni, Fekete Özvegy, Thor, Amerika Kapitány és Bruce Banner muszáj, hogy rugalmas maradjon, s összehívja a még életben maradt szövetségeseiket – és szükségük van Marvel Kapitány szolgálataira is.

Együttes erővel, le kell győzzék Thanost és vissza kell hozniuk eltűnt szeretteiket, vagy reménytelenül kell élniük továbbra is.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték újabb rekordot tudhat magáénak

Kévés Bence Mihály

Lesz kapcsolat A Hangya és a Darázs és a Végtelen háború között

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Már szinkronosan is megnézhető a Pókember: Hazatérés harmadik előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább