x
BREAKING Előzetesek

Befutott a Bosszúállók: Végjáték második előzetese

A Marvel Studios bemutatta a Bosszúállók: Végjáték második és könnyen elképzelhető, hogy a végső előzetesét.

  • Publishedmárcius 15, 2019

A Marvel Studios bemutatta a Bosszúállók: Végjáték második és könnyen elképzelhető, hogy a végső előzetesét.

Kezdjük a mai napot rögtön egy Bosszúállók: Végjáték előzetessel, ugyanis a Marvel Studios leleplezte a várva várt folytatás második előzetesét, ami visszaemlékezések mellett rengeteg új jelenetet is tartalmaz, természetesen mindezt úgy, hogy egy fokkal se kerüljünk közelebb a megoldáshoz.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az első előzetessel ellentétben ezúttal egy képkockát sem kaptunk Thanosról, azonban ahogy arra számítani lehetett, Marvel Kapitány önálló része után végre bemutatkozott a Bosszúállók oldalán is, valamint arról is láttunk jelenetet, hogy Vasember és Nebula valahogy túléli az űrbéli sodródást, hiszen együtt menetelnek háborúba Amerika kapitánnyal, Fekete Özveggyel, Sólyomszemmel, Hulkkal, Hangyával, Hadigéppel és Vasemberrel.

Bosszúállók: Végjáték

Romokban a Föld. Miután a Végtelen Kövek ereje eltörölte az univerzum populációjának felét, Thanos kikiáltja magát az univerzum teljhatalmú uralkodójává, reményvesztetten hagyva a Bosszúállókat.

Az Őrült Titán célja, hogy tovább terjessze zsarnokságát – hacsak meg nem állítják. Mivel idejük nincs gyászolni, Fekete Özvegy, Thor, Amerika Kapitány és Bruce Banner muszáj, hogy rugalmas maradjon, s összehívja a még életben maradt szövetségeseiket – és szükségük van Marvel Kapitány szolgálataira is.

Együttes erővel, le kell győzzék Thanost és vissza kell hozniuk eltűnt szeretteiket, vagy reménytelenül kell élniük továbbra is.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.