Boldog halálnapot! 2

Befutott a Boldog halálnapot! 2. második előzetese

Indítsuk az újévet rögtön egy folytatás előzetesével, ugyanis a Universal stúdió kiadta a Boldog halálnapot! 2 második trailerét.

Indítsuk az újévet rögtön egy folytatás előzetesével, ugyanis a Universal stúdió kiadta a Boldog halálnapot! 2 második trailerét.

A tavalyi év egyik nagy horrorsikere volt a Boldog halálnapot!, és ahogy lenni szokott Hollywoodban, így nem maradhat el a folytatás sem, amit jövő év elején mutatnak be a mozikban. A stúdió napra pontosan egy hónapja mutatta be a slasher-film második rész első előzetesét, amit most 2019 első napján egy újabb követett, ami sok új képkockát hozott az elsőhöz képest. Akadnak olyan részek, melyek a film humorára lettek kihegyezve, de az alig másfél percesre sikerült videóban többet megtudunk a cselekményről is, ami az első részhez képest sok újat nem hoz, így akik szerették az első részt, valószínűleg a másodikat is fogják, azzal a különbséggel, hogy a folytatásban mindenből egy kicsit többet kapunk, hiszen már nemcsak Tree kerül az időhurok fogságába, hanem a hozzá közelálló barátok is, akik egy új gyilkossal néznek farkasszemet.

Jessica Rothe színésznő főszerepében Valentin-napon kerül bemutatásra a Blumhouse-tól a Boldog halálnapot! 2, amelyben Rothe mellett nemcsak Israel Broussard tér vissza, hanem, az első részt jegyző és készítő Christopher Landon is, aki elmondása szerint, míg az első rész elkészítése alatt az Időtlen időkig film inspirálta, addig a második résznél a Vissza a jövőbe 2. volt rá nagy hatással. És amit megtudtunk a trailerből, Tree (Rothe) nem jutott ki az időhurokból, visítások közepette továbbra is újra és újra átéli a napot, de még az első résznél is szórakoztatóbb formában.

Total
43
Shares
Previous Article
Nick Fury Végtelen háború

Nick Fury és Maria Hill ezzel a karakterrel találkozott volna a Végtelen háborúban

Next Article
Hang nélkül

A Hang nélkül folytatása egy posztapokaliptikus világot mutat be más perspektívából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!