A Boldog halálnapot 2. előzetese egészen szórakoztató

Újra és újra meghalunk a Boldog halálnapot! sikerhorror második részében, ami még az első résznél is szórakoztatóbb lesz.

Újra és újra meghalunk a Boldog halálnapot! sikerhorror második részében, ami még az első résznél is szórakoztatóbb lesz.

A tavalyi év egyik nagy horrorsikere volt a Boldog halálnapot!, és ahogy lenni szokott Hollywoodban, így nem maradhat el a folytatás sem, amit jövő év elején mutatnak be a mozikban. A Universal stúdió tegnap kiadta az első előzetest a Boldog halálnapot! 2. részből, amiből az is kiderült, hogy a második rész közvetlen a 2017-es slasher-film folytatása lesz.

Jessica Rothe színésznő vezetésével jövő év elején kerül bemutatásra a Blumhouse-tól a Boldog halálnapot! 2, amelyben Rothe mellett nemcsak Israel Broussard tér vissza hanem, az első részt jegyző és készítő Christopher Landon is, aki elmondása szerint, míg az első rész elkészítése alatt az Időtlen időkig film inspirálta, addig a második résznél a Vissza a jövőbe 2. volt rá nagy hatással. És amit megtudtunk a trailerből, Tree (Rothe) nem jutott ki az időhurokból, visítások közepette továbbra is újra és újra átéli a napot, de még az első résznél is szórakoztatóbb formában.

A Boldog halálnapot 2. amerikai bemutatója 2019. február 14-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

A Predator - A ragadozó koncepciós rajzai egy másik lényt is bemutatnak

Next Article
Skarlát boszorkány

Kiszivárgott Skarlát boszorkány sorozatának címe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!