Befejeződtek a Zsivány Egyes újraforgatásai

A Rogue One sztárja, Riz Ahmed számolt be arról, hogy véget értek a forgatások, miközben az egyik forrás arról számolt be, hogy Tony Gilroy nagyobb feladatot is kapott.

A Rogue One sztárja, Riz Ahmed elárulta, hogy véget értek a forgatások, miközben az egyik forrás arról számolt be, hogy Tony Gilroy nagyobb feladatot is kapott.

Májusban jelentek meg az első aggasztó hírek a filmről, hogy nem nyerte el a Disney tetszését a film, és több jelenetet is újra kell venni. Akkor ezt még hivatalosan nem erősítette meg a stúdió. Nem sokkal ezután már maga a stúdió szólalt fel, hogy valóban újraforgatnak több részt is a filmből. Az elmondások szerint a sötét és háborús részek nem győzték meg a filmgyárat, nem illetek a képbe, nem passzoltak az Egy új remény negyedik részhez (10 perccel előtte fejeződik be a film). Voltak olyan hírek is, hogy Gareth Edwards személyével vannak gondok, s nem tud kiegyezni a Disney-vel, de ezeket cáfolták az érintett felek a médiában.

Mads Mikkelsen a film egyik nagy ásza maga is elmondta, hogy nem kell egyből rosszra gondolni, bevett szokás, hogy újraforgatnak részeket, mert a film végére a színészek jobban összeszoknak, és adott szituációban sokkal jobb teljesítményt nyújtanak, amolyan „végső simítás” az egész. Hétvégén Riz Ahmed (Bodhi Rook) erősítette meg, hogy elkészültek ezekkel a munkákkal is.

A bejelentéssel egy másik nagyértékű cikk is megjelent a sajtóban, hogy Tony Gilroy nem csak felügyelte a munkákat, de be is segített, és tanácsokkal, ötletekkel látta el a rendezőt. Tony Gilroy először júniusban beszélt a mellékfilmről, hogy körülbelül négy-öt hetet fog igénybe venni a munka, és június-júliusban sor kerül erre. Augusztusra már szeretnének végezni ezzel, hogy szeptemberben csak a végső teendőkre tudjanak koncentrálni – ez nagyjából megegyezik a Star Wars: Az ébredő Erő ütemtervével. Mindez a Yahoo! Movies-nak adott interjúból derült ki, amit Riz Ahmed-del készítettek, és „áldásnak” nevezte a munkákat:

Igen, nagyszerűek lettek! Felkészültünk már mindenre. Rengeteg spekuláció jelent meg, de ezek csak azért, mert az emberek ennyire törődnek a Star Wars sorsával. Az újraforgatások rendszeresek a filmeknél. Én ezt úgy éltem meg, színészként szeretem ezt, mert ez egy fajta ellenőrzés is, hogy mit lehetett volna másképpen, jobban csinálni. Lehetőség van visszamenni, és ugyanazokkal a kellékekkel dolgozni, és ez mindig áldás a szememben.

A korábbi hírekkel ellentétben Tony Gilroy nem csak a filmen dolgozott, de a forgatókönyv számos pontját is átírta, hogy jobb legyen – Chris Weitz és Gary Whitta írta eredetileg a szkriptet John Knoll története alapján. Másodhegedűsként Gareth Edwards is besegített, most viszont a The Hollywood Reporter arról írt, hogy Tony Gilroy „felügyelőként” végig részt vett, és koordinálta a munkát.

Nem két különböző szobát kell elképzelnünk az írókkal, egy helyen vannak, és közösen ötletelgetnek. Tony erős karakter, de mindig együtt dolgoznak.

Nem ez az első olyan film Tony-nak, ahol be kell segíteni a végső munkákban, mert nem úgy alakult a produkció, ahogy azt sokan remélték. Legutóbb épp a Godzilla filmen dolgozott együtt Gareth Edwards-dzal, és arról sem mondhatunk túl sok jót sajnos. A Disney úgy tűnik, hogy tényleg mindent elkövet most, minden porszemet megmozgat azért, hogy Az ébredő Erő sikere után ne bukásként könyveljék el az első spinoff részt. A végső eredményt csak december 15-én láthatjuk, ott elválik minden.

Total
0
Shares
Previous Article

Star Trek: Mindenen túl - a csajok leírták a film történetét

Next Article

Még több Autobot mutatkozott be a Transformers: The Last Knight részből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!