The Last of Us

Befejeződött az HBO The Last of Us sorozatadaptációjának forgatása

Ez lesz az HBO első olyan sorozata, ami egy videojátékot dolgoz fel.

Az HBO csapata filmre vette a The Last of Us című videojáték élőszereplős adaptációját, Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével. Craig Mazin, aki Neil Druckmann mellett a sorozatot írja és producere, szombaton egy Twitteren újságolta el a hírt a rajongóknak, hogy hivatalosan is befejeződtek a sorozat első évadának forgatásai.

A The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, amiben egy olyan fertőzés pusztít, amely képes az embereket vérszomjas vademberekké mutálni. Pascal alakítja Joelt, a megrögzött túlélőt, akit felbéreltek, hogy a tinilány Ellie-t (Ramsey) átcsempéssze az Egyesült Államokon, miközben halálos veszélyekkel kell szembenézniük. Tommy, Joel bátyja szerepében Gabriel Luna, a további szereplők között van Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Anna Torv, Nick Offerman, Storm Reid és Nico Parker.

Mivel a The Last of Us hatalmas sikert aratott a játékosok körében, évekig próbálkoztak egy adaptációval, mire az HBO végül rábólintott. A sorozat lesz az első olyan HBO-sorozat, amely egy videojátékon alapul. A Sony Pictures Television, a PlayStation Productions, a Naughty Dog, a The Mighty Mint és a Word Games együttműködésében készül a valaha volt egyik legjobb videojáték sorozatadaptációja. Druckmann, aki az elismert videojátékot írta és rendezte, a Csernobil alkotójával, Mazinnal közösen dolgozik a sorozaton.

Pedro Pascal azt ígérte, hogy a sorozat elég hű lesz a forrásanyaghoz. A ComicBook lapnak nemrég “gyötrelmesnek” nevezte a sorozatot, ugyanakkor megjegyezte, hogy hangulat tekintetében hű marad a videojátékhoz.

Tele van kattogtatókkal és spórákkal, valamint Alberta elemeivel, és mi elképesztően jól érezzük magunkat. Teljesen megrázó. És nem tudom, hogy sikerül-e, de teljesen megéri. Ez elképesztő. És én is elképesztően jól érzem magam. Nem tudom, hogy sikerül-e.Pedro Pascal

Craig Mazin korábban azt is kifejtette, hogy az volt a cél a sorozattal, hogy a rajongókat szórakoztassák, miközben valami újat is adnak. Bár a sorozatot erősen inspirálta a videojáték, Mazin arra is tett utalást, hogy a nézők egészen másképp fogják tudni értékelni a történetet, ha képesek lesznek engedni és befogadni azt, hogy bizonyos tekintetben mást ad a sorozathoz képest.

The Last of Us
Total
5
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Kiszivárgott képek Okoye és Shuri új megjelenéséről a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott folytatásból

Next Article
Jurassic World: Világuralom

Box Office: A kritikák ellenére nagyon erősen kezdett a Jurassic World: Világuralom, de a Top Gun: Maverick is szárnyal

Related Posts