Close


Közelgő események

Filmek

Befejeződött A galaxis őrzői vol. 3. forgatása; Jennifer Holland csatlakozott az S-fejekhez

Éveken át tartó bizonytalanság után leforgatták A galaxis őrzői vol. 3. részt.

Befejeződött A galaxis őrzői vol. 3. forgatása; Jennifer Holland csatlakozott az S-fejekhez
  • PublishedMay 7, 2022

Szinte már egy örökkévalóságnak tűnt, hogy a Galaxis Őrzői visszatérjenek, méghozzá a trilógia harmadik felvonására. Bár az Őrzőket legutóbb a két Bosszúállók-filmben láttuk, szólókalandjuk korántsem volt annyira biztos, miután a Disney 2018 nyarán kirúgta James Gunn rendezőt a múltban tett sértő és bántó megjegyzéseiért a közösségi média felületein.

Végül rendeződtek a dolgok, a Disney megbocsátott korunk egyik legzseniálisabb direktorának, aki így befejezheti saját történetét. A galaxis őrzői vol. 3. rendezője, James Gunn az éjjel bejelentette, hogy az MCU várva várt trilógiájának harmadik rész főforgatása befejeződött, miközben elárulta, hogy a Peacemaker – Békeharcos című sorozat sztárja, Jennifer Holland is csatlakozott a stábhoz.

Tisztában voltunk azzal, hogy A galaxis őrzői vol. 3. forgatása valamikor ebben a hónapban befejeződik, és James Gunn rendező most a Twitteren jelentette be, hogy a Marvel Studios háromrészes filmjének főforgatása hivatalosan is befejeződött. A rendező néhány fotót is megosztott az ünneplő stábról, és úgy tűnik, hogy Jennifer Holland, a nagysikerű HBO Max sorozatának színésznője is szerepet kap a filmben.

Gunn nem árult el részleteket arról, hogy milyen karaktert fog játszani a “be nem jelentett színész”, de ahogy az utómunka fázisába lép a projekt, talán kicsit többet megtudni arról, hogy milyen szerepet osztottak a csapatban. Később Gunn tisztázta, hogy nem a Hollandiával készült fotóra gondolt amikor új szereplőről beszélt, és úgy tűnik, hogy egy újabb szereplőt még nem fedtek fel a nyilvánosság előtt. Néhány napja kiszivárgott egy rajz a forgatásról, ami talán a film hatalmas főgonoszát is megerősítette.

Peacemaker - Békeharcos

A történet részlete még mindig szigorúan őrzött titok, de néhány apró részlet már kiderült az elmúlt egy évben. Azt már tudjuk, hogy Gamora (Zoe Saldana) nagy szerepet kap a filmben, és egy nemrég megjelent cikk szerint a történet középpontjába kerül testvérével, Nebulával (Karen Gillan) való kapcsolata. Persze ez a Gamora az eredeti variánsa lesz, aki nem ismeri még a Galaxis Őrzőit, ami egészen új helyzetet teremt majd. 

A galaxis őrzői vol. 3. 2023. május 23-án kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.