x
Close


Közelgő események

Filmek

A galaxis őrzői vol. 3. forgatási fotóján kiszúrhatjuk a főgonoszt is, aki nem Adam Warlock

Először szúrhatjuk ki a film nagy főgonoszát?

A galaxis őrzői vol. 3. forgatási fotóján kiszúrhatjuk a főgonoszt is, aki nem Adam Warlock
  • PublishedMay 6, 2022

Az elmúlt néhány napban több forgatási fénykép is kiszivárgott A galaxis őrzői franchise harmadik részről. Most pedig egy újabb fotót töltettek fel a világhálóra A galaxis őrzői 3. részéből, és a jelek szerint egy nagy gonosztevővel találkoznak majd az Őrzők a folytatásban. Ez a gonosztevő pedig nem más mint a High Evolutionary.

A képregényekben a High Evolutionary egy tudós volt, aki életét a genetikai manipulációnak szentelte, és érdeklődése a tudomány iránt annyira elvakította, hogy megalkotott magának egy “kifejlődött” emberfeletti formát magának, s célja ezzel az volt, hogy állatokon és embereken végzett kísérletei révén megteremtse a tökéletes emberi evolúciót. Nagy hatással volt Adam Warlockra is, akit Will Poulter fog alakítani A galaxis őrzői 3. részében, megajándékozva őt a Lélekkövön és a “Warlock” névvel.

A trilógia forgatásáról kiszivárgott új képen közvetlenül nem láthatjuk a gonosztevőt, de egy művész rajzán egy fenyegető vörös arcra lehetünk figyelmesek, amely kísértetiesen hasonlít a Marvel-gonoszra.

Ahogy “MaximilanMarvel” Twitter-felhasználó rávilágított egy érdekességre, miszerint a graffiti stílusa és a rajta szereplő idegen nyelv hasonlít a képregényekben szereplő Counter-Earth leírásra – a képregényekben a High Evolutionary uralma alá vont világra. Ezt a világot az ő ember-állat kísérletei népesítik be, és korábban az 1990-es évek animációs sorozatában, a Spider-Man Unlimited című mesében is szerepelt. High Evolutionary szerepét nem erősítették meg, ám a korábbi forgatási fotókon már felfigyelhettünk rá, hogy a főszereplők állatokra hajazó protéziseket viseltek, amiből következhet, hogy Counter-Earth is szerepelni fog a filmben.

A rajongók arra is rámutattak, hogy a műalkotás hasonlóságot mutat Chukwudi Iwuji színésszel. James Gunn rendező korábban megerősítette, hogy Iwuji szerepelni fog a harmadik részben, bár a szerepét még nem erősítették meg. A rajongók körében azonban már korábban is keringtek olyan pletykák, hogy a Peacemaker – Békeharcos című HBO Max sorozatának színésze a High Evolutionary-t kelti életre.

A galaxis őrzői vol. 3 2023. május 23-án kerül a mozikba.

A galaxis őrzői
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.