Főoldal Előzetesek [SB51] Baywatch – a melleké volt a főszerep az idei Super Bowl-on
Előzetesek

[SB51] Baywatch – a melleké volt a főszerep az idei Super Bowl-on

Super Bowl-on is ultradögösek a Baywatch remake lányai. Feszes idomok, nagy mellek, humor és tengerpart, ez vár ránk májusban.

603

Super Bowl-on is ultradögösek a Baywatch remake lányai. Feszes idomok, nagy mellek, humor és tengerpart, ez vár ránk májusban.

A Paramount Pictures sem bírta ki, hogy ne mutasson valami egészen újat a futball meccs alatt, hiszen a stúdió vasárnap délután már Kick-Off előtt bemutatta a Transformers: Az utolsó lovag második előzetesét. Várunk egy Múmiát is, de jobbak gondolták, hogy Dwayne Johnson csapatát, a Baywatch strand újdonsült fiataljait mutatják be az est folyamán.

A film hivatalos szinopszisa:

A Baywatch remake-jében Mitch felállít egy fiatal csapatot, igazi forrófejű arcokkal (Efron), akik azt a feladatot kapják, hogy állítsák meg az egyik olajmágnást, különben a tengerpart odavész. Johnson már a forgatások alatt elmondta Instagramon, hogy a film korhatáros lesz, ami a jelenetek miatt indokolt, lesz akció, vér és tengerparti „ribis” rész is. Egy tengerparti beszédet is elmondott, melyben azt is elárulta, hogy a film alfahímje Efron lesz.

Seth Gordon filmjét 2017. május 19-én mossa partra a tenger, melynek a szerepek leosztása a következő lesz: Dwayne Johnson (Mitch Buchanan), Alexandra Doddario (Summer Quinn – Az eredeti tévés sorozatban Nicole Eggert játszotta ezt a szerepet), Priyanka Chopra (Victoria Leeds) – aki egyben a film „gazfickója” is -, Ilfenesh Hadera (Stephanie Holden – Mitch szerelme), Kelly Rohrbach (C.J. Parker – Anderson régi szerepe), továbbá a rajongók legnagyobb örömére Pamela Anderson és David Hasselhoff is feltűnik majd a vásznon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...

Dwayne Johnson
Filmek

A sztrájkok alatt Dwayne Johnson újra ringbe szállt egy pankráción

Az egykori pankrátor visszatért, Dwayne Johnson újra a kötelek között találta magát...