Wide Screen
Image default
Játékok

Az Xbox Elite 2 lesz a legjobb controller, valaha?

A rengeteg tervezés úgy néz ki beérett a redmondiaknál és sikerült egy egészen kiváló dolgot alkotniuk.

Sokakat meglepetésként ért, hogy az Xbox Scarlett előtt még kiad a Microsoft egy Elite Controllert, hiszen azok nem az olcsóságukról híresek. Kevés ember ruház be egy kb. 55 ezer forintos perifériába úgy, hogy rá nem egészen egy évvel egy teljesen új rendszer érkezik. A “zöldek” megnyugtattak mindenkit, hogy pánikra semmi ok, hiszen teljes mértékben kompatibilis lesz az új irányító a Scarlett-el. Most ki is csomagolták számunkra :

A Windowscentral-os srácok már meg tudták kaparintani az Elite Series 2-t és egyelőre csak jó véleménnyel vannak róla. Emlékeztek mennyire jó volt először kézbe fogni az első Elite kontrollert? Szerintük az csupán egy játéknak érződik a most érkező utódhoz képest. Természetesen beépített akkumulátor van benne, szóval nem kell az elemekkel bíbelődni. A mai divat szerint már ez is USB-C-vel tölthető és minden paraméterében konfigurálható. Annyi újítást és olyannyira minőségi anyagokat tartalmaz, hogy szerintük a valaha készült legjobb kontrollerrel van dolgunk. Az idő eldönti majd, hogy hogyan viszonyul a Scarlett alap kontrolleréhez és a felturbózott DualShock 5-höz képest, azonban nagyon pozitív, hogy a Microsoft nyit a professzionálisabb játékosok felé konzolon is.

Még több a témában...

NBA 2K partner lett az amerikai csodatini

Héja Szabolcs

Hétvégén újra PlayIT a Hungexpoban!

Héja Szabolcs

Felújított kiadásban a legendás Yakuza játékok

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább