X-akták

Az X-akták egy animációs vígjáték spin-off sorozatán dolgozik a Fox

Az X-Akták spin-off sorozatán a Fox dolgozik.

Nincs a földön olyan ember, aki még ne látott volna egy részt, vagy legalább hallott volna a ’90-es évek nagysikerű az X-akták című sorozatáról. A FBI ügynökei rejtélyes, megoldatlan ügyeken dolgoztak, sok esetben pedig földöntúli találkozáshoz vezetett nyomozásuk. Az 1993 és 2002 között futó sorozat kilenc évadon keresztül futott, valamint két film is készült hozzá. 1998-ban az X-akták – Szállj harcba a jövő ellen, illetve 2008-ban az X-akták: Hinni akarok címmel jelent meg a két film. 2016 és 2018 elkészült a felejthető 10. évad, pedig David Duchovny (Fox William Mulder) és Gillian Anderson (Dana Katherine Sully) is visszatért.

A TV Line értesülései szerint a Fox újra elővette a lezáratlan dokumentumokat, ám ezúttal máshogy szeretnék felgöngyölíteni az ügyeket. Úgy tudni, hogy az X-akták készítőjével, Chris Carter-rel közösen egy spin-off sorozaton dolgoznak. Carter mindössze vezetői producert játszik, bár nem ő írja a sztorit, a showrunner szerepe rámaradt. A lap szerint a szóban forgó sorozat a The X-Files: Albuquerque címet kapta.

Bár a spin-off sorozat ugyanabban az univerzumban játszódik, amiben a főszéria is, ezúttal Mulder és Scully nem fog visszatérni. Az új sorozat állítólag az alkalmatlan irodai ügynökök egy csoportjára fog fókuszálni, akik olyan eseteket fognak vizsgálni, ami Mulder és Scully számára is elérhetetlen volt. A sorozat történetén a Netflix gyártású Paradise rendőrei televíziós sorozat írói, Rocky Russo és Jeremy Sosenko dolgozik. A sorozat animációs feladatain pedig a Bento Box lesz felelős. Egyelőre arról nem esett szó, hogy a sorozatban beszélő karaktereket kik fogják megszólaltatni.

Total
3
Shares
Previous Article

[GC 2020] 15 percen át mozog a Little Nightmares II

Next Article
Chadwick Boseman

Négy év küzdelem után, 43 évesen elhunyt Chadwick Boseman, a Fekete Párduc sztárja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!