Az utolsó Jedik tévészpot – Kylo elárulta Luke-ot, Rey nem fogja!

A Disney bemutatta a Star Wars: Az utolsó Jedik hetedik TV Spotját, amiből több kérdésre is választ kaptunk.

A Disney bemutatta a Star Wars: Az utolsó Jedik hetedik TV Spotját, amiből több kérdésre is választ kaptunk.

Kevesebb mint egy hónapra vagyunk Az utolsó Jedik bemutatójától, amihez új előzetest kaptunk tegnap. A hetedik tévészpot megválaszolt egy nagy kérdést, hogy milyen kapcsolat lehet Luke Skywalker (Mark Hamill) és Rey (Daisy Ridley) között a filmben, amit sokan félreértelmeztek a korábban kiadott előzetesek után.

A második előzetes, vagy inkább az azt követő Spotok után sokan úgy gondolták, hogy Rey a kiképzése alatt Luke ellen fordul, és ő lehet az új trilógia egyik gonosz karaktere. Nos, ezt a legújabb videó tisztázta, és kiderült, hogy Rey nem fogja elárulni Luke-ot, nem követi Kylo Ren példáját.

A szpotban nem csak új képsorokat kaptunk Rey tréningjéről, de új párbeszédeket is hallunk, amik eloszlattak minden korábbi pletykát, Luke és Rey kapcsolatáról. Az előzetesben Luke a következő szavakat intézi a lányhoz: „Már láttad ezt a helyet”, amire Rey válasza: „csak álmomban”. A sokat hallatott kérdés is újra elhangzik, „Ki vagy te?”, de talán a legérdekesebb momentuma az, mikor a padawan Luke-hoz beszél, és ígéretet tesz a mesternek, hogy nem árulja el őt, és ennél a résznél végre az is kiderült, hogy Rey nem Kylo Renhez beszélt az előzetesben, hanem Skywalkerhez.

Úgy tűnik, hogy mégsem tudtak teljesen elszakadni az eredeti trilógiától. Rey az Erőt útmutatóként használja, miközben Luke tanítványától azt kérdezi, hogy mit lát, ami kísértetiesen hasonlít A Birodalom visszavág jelenetére, ahol Yoda mester hasonló szavakat intézett Luke-hoz.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Rian Johnson megerősítette, hogy hány perces lesz Az utolsó Jedik

Next Article

JÁTÉKTESZT: Star Wars Battlefront 2: Zavar az Erőben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!