Wide Screen
Előzetesek

Az Őrzők visszatérnek, a Comic-Conon debütált a Watchmen előzetese is

Ki őrzi az Őrzőket? Kiket védenek az álarcosok? Új előzetes az HBO Watchmen sorozatához.

Talán a legkevesebb amit erről a projektről el lehet mondani az a bátor és az ambiciózus. Eleve hozzányúlni az alapanyaghoz elég kockázatos, hisz Alan Moore műve igazán korszakos jelentőségű mestermunka, az egyetlen képregény, amit a Time magazin beválasztott minden idők 100 legjobb regénye közé. S ezen kívül is begyűjtött kismillió elismerést, valamint egy óriási rajongótábort is az évek alatt. Sőt még a 2009-es Zack Synder-féle film adaptációnak is meg vannak a maga rajongói.

Röviden Damon Lindelof (Lost, A hátrahagyottak) elég nagy fába vágta a fejszéjét, főleg ahogy adaptálja a művet, ugyanis nem direktben valósítja meg, hanem a jelenkorunkban játszódó folytatást készített a Watchmennek, nagyrészt új, eddig nem látott karakterekkel. Azért nem maradunk a régi ismerősök nélkül, elég csak a Jeremy Irons által játszott Ozymandias, vagy az előzetes végén feltűnő Dr. Manhattanra gondolni.

 

Rendkívül érdekes és aktuális kérdéseket feszeget a film, az álarcos utcai igazságosztó bandák és a maszkos rendőrök konfliktusával, e mellé a remek vizualitással az idei év egyik legígéretesebb sorozatának tűnik.

A Watchmen idén ősszel debütál az HBO-n, a szereplőgárda tagjai: Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, és James Wolk.

Mit vártok az új sorozattól? Siker vagy bukás? Várjátok már?  Írjátok meg kommentben!

Még több a témában...

A The Batman a második évében jár majd, hogy Bruce Wayne szuperhős lett?

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves végre megmutatta, hogy Robert Pattinson milyen lesz a Batman jelmezben

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 főszereplője az Arany Sas páncélban mutatkozik az EW borítóján

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon