Az Őrzők visszatérnek, a Comic-Conon debütált a Watchmen előzetese is

Ki őrzi az Őrzőket? Kiket védenek az álarcosok? Új előzetes az HBO Watchmen sorozatához.

Ki őrzi az Őrzőket? Kiket védenek az álarcosok? Új előzetes az HBO Watchmen sorozatához.

Talán a legkevesebb amit erről a projektről el lehet mondani az a bátor és az ambiciózus. Eleve hozzányúlni az alapanyaghoz elég kockázatos, hisz Alan Moore műve igazán korszakos jelentőségű mestermunka, az egyetlen képregény, amit a Time magazin beválasztott minden idők 100 legjobb regénye közé. S ezen kívül is begyűjtött kismillió elismerést, valamint egy óriási rajongótábort is az évek alatt. Sőt még a 2009-es Zack Synder-féle film adaptációnak is meg vannak a maga rajongói.

Röviden Damon Lindelof (Lost, A hátrahagyottak) elég nagy fába vágta a fejszéjét, főleg ahogy adaptálja a művet, ugyanis nem direktben valósítja meg, hanem a jelenkorunkban játszódó folytatást készített a Watchmennek, nagyrészt új, eddig nem látott karakterekkel. Azért nem maradunk a régi ismerősök nélkül, elég csak a Jeremy Irons által játszott Ozymandias, vagy az előzetes végén feltűnő Dr. Manhattanra gondolni.

https://www.youtube.com/watch?v=1yKq1PRvPJQ

 

Rendkívül érdekes és aktuális kérdéseket feszeget a film, az álarcos utcai igazságosztó bandák és a maszkos rendőrök konfliktusával, e mellé a remek vizualitással az idei év egyik legígéretesebb sorozatának tűnik.

A Watchmen idén ősszel debütál az HBO-n, a szereplőgárda tagjai: Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, és James Wolk.

Mit vártok az új sorozattól? Siker vagy bukás? Várjátok már?  Írjátok meg kommentben!

Total
0
Shares
Previous Article

Üdv az új világban, bemutatták a Comic-Conon a Westworld 3. évad előzetesét

Next Article

Hollywood borzalmas bűnei – itt a Macskák előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!