Főoldal Filmek Az Örökkévalókon dolgozó VFX Supervisor megerősítette, a legendás fekete kard feltűnik a Penge-filmben
Filmek

Az Örökkévalókon dolgozó VFX Supervisor megerősítette, a legendás fekete kard feltűnik a Penge-filmben

Az Ebony Blade feltűnik a Pengében, de vajon Fekete Lovagot is látjuk?

443
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

Az Örökkévalók VFX Supervisorja, Stephane Ceretti megerősítette minap, hogy a legendás fekete kard (Ebony Blade) is szerepelni fog a Marvel Studios készítésű Penge című filmjében. Ez azok után annyira nem is meglepő, hogy Chloé Zhao elárulta, hogy az Örökkévalók stáblista utáni jelenetében Dane Whitman (Kit Harington) Pengével beszélgetett, miközben az asztalon ott hevert a titokzatos fegyver.

A jelenet után várható volt, hogy a kard valamilyen formában kötődni fog Penge saját filmjéhez majd, és ez most megerősítést kapott, hogy a misztikus Ebony Blade valamilyen formában szerepet kap a készülő rebootban. Ez azt is jelentheti, hogy jó esély van arra, hogy Dane Whitman (Kit Harington) is feltűnik a filmben.

Az ébenfekete pengét már láthattuk néhány képkockán, amikor Whitman a fegyverért nyúlt, csak hogy egy titokzatos hang figyelmeztette őt. Később megtudhattuk, hogy ez Mahershala Ali által megformált Penge nagy bemutatkozása volt a Marvel Moziverzumban. Konkrét részleteket nem árultak el, de nyilvánvalóvá vált, hogy Fekete Lovag és a vámpírvadász összefognak a jövőben, és bár ilyen formában ezt még senki sem mondta ki, az Örökkévalók című filmen dolgozó VFX Supervisor, Stephane Ceretti a ComicBook kérdésére elmondta, hogy az ébenfekete penge visszatér.

A vicces az, a második emberek a műsoron, név szerint Mårten Larsson, aki az én segítőm, hamarosan a Penge felügyelője lesz. Szóval azt mondtam neki, hogy ‘Ajándékba adom neked [a pengét], használd bölcsen, és csinálj belőle jót’. De biztos vagyok benne, hogy valójában még jobbat fog csinálni.

Stephane Ceretti

Egy nemrégiben közzétett casting felhívás arról árulkodik, hogy Whitman szerelmét, azaz Dr. Faiza Hussaint, vagy ha jobban tetszik, akkor Excaliburt is bemutatja majd a Penge. Ha helytálló ez a felvetés, akkor a Marvel egy vámpírvadász csapat oldalán mutatja be a címszereplőt a filmvásznon.

A rebootról annyit tudni, hogy a rendezői székben Bassam Tariq foglal helyet, egy meg nem nevezett szerepben látható lesz a brit-amerikai színész, Delroy Lindo. A stúdió még nem tűzte ki a bemutató időpontját, de várhatóan idén nyáron kezdődik a forgatás.

Örökkévalók
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események