Főoldal Előzetesek Az Örökkévalók sneak peek videója megerősítette, hogy Superman létezik a Marvel Moziverzumban
Előzetesek

Az Örökkévalók sneak peek videója megerősítette, hogy Superman létezik a Marvel Moziverzumban

Superman neve is elhangzott a Marvel új filmjében.

616

Az Örökkévalók legújabb kis videójában arról beszélnek a főszereplők, hogy milyen szuperképességgel is rendelkeznek karaktereik ebben a nagyszabású történetben. Többet elárul arról, hogy mi várható a Marvel Studios következő filmjétől, miközben még azt is megerősíti, hogy Superman létezik a Marvel Moziverzumban.

A hétfő esti világpremier után fokozódik a hype és az izgalom az Örökkévalók című film iránt, amire éjjel csak ráerősített a stúdió. Éjjel megjelent új sneak peek – mondjuk úgy egy klip a filmből, amiben a színészek tolmácsolják a látottakat – bejárta a világot, amely a karakterek ismertetői mellett még egy easter egget is tartalmaz a DC Comics leghíresebb karakterére is létezik a Marvel Moziverzum berkein belül.

Mielőtt megkapnánk a magunkét, hogy mit spoilereztek, szeretnénk tisztázni, hogy nem, ez nem spoiler most (ezt meghagyjuk a Variety filmes íróinak). Az esti videóban az egyik kisgyerek Richard Madden színész Ikaris karakteréről úgy beszél, mintha ő lenne Superman a köpeny (hiánya mellett) és az izzó szempárok után. Egyszóval igen, Superman létezik ebben a közös világban! Magától értetődő, hogy az Acélember egy kitalált karakter a Marvel filmes univerzumában, nem pedig egy szuperhős, aki olyanokkal lóg együtt, mint Amerika Kapitány és Thor, de mivel Kevin Feige nagy rajongója Supermannek, ez az easter egg nem hiányozhatott a filmből. Feige többször is elmondta, hogy a Superman című film rendezőjének, Richard Donnernek köszönheti a karrierjét.

Másfelől Ikaris és Superman összehasonlítása egymással már csak azért is ennyire fontos, mert a Marvel Studios ezzel igazolja, hogy Superman képességeivel bíró hőst fel tud vonultatni az univerzumban. Nem utolsó sorban pedig egy vicces kikacsintás a Marvel és a DC rajongóknak, hogy a köztudattal ellentétben nincs meg az a nagy rivalizálás a DC Comics és a Marvel között.

Az Örökkévalók majdnem 9000 évet ölel közre, szóval bőven akad mit elmesélni erről a kozmikus utazásról valamint az Örökkévalók és a Deviánsok harcáról. Bár az Örökkévalók évezredek óta közöttünk élnek, eddig nem fedték fel magukat, de erre a kérdésre majd a filmben kitérnek. Chloé Zhao rendező csak annyit árult el, hogy az Örökkévalók csak akkor avatkozhatnak be a harcokba, ha Deviánsok ellen küzdenek. Röviden ezért nem láttuk az Örökkévalókat a Thanos elleni harcban.

A szerepek leosztása a következőképpen fog alakulni: Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi).

Az Örökkévalókat november 4-én mutatják be a mozikban, és csak a mozikban, a film nem kap Premier Access megjelenést.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.