Örökkévalók

A világpremier után elárulták, melyik világsztár tűnik fel az Örökkévalók stáblista utáni jelenetében és kit játszik

A pletykák után annyira nem is meglepő a hír.

A Marvel Studios mindent megtett, hogy a lehető legnagyobb fordulatokat titokban tartsa az Örökkévalók című film bemutatója előtt, de az egyik legnagyobb külföldi lap újságírója a világpremier után nem bírt lakatot tartani a száján, s elcsacsogta, hogy melyik világsztárt látjuk feltűnni vendégszerepben a film stáblista utáni jelenetében. Sőt, még azt is elárulta, hogy melyik karaktert kelti életre.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

Az Örökkévalók világpremierjét tegnap este tartották az angyalok városának is becézett Los Angelesben. Miközben a szerencsések már látták a filmet, a legtöbbek csak november elején válthatnak jegyet a Marvel Moziverzum legnagyobb kozmikus utazására, ami csaknem 7000 évet ölel közre. A vetítés után legtöbben tiszteletben tartották, hogy nem beszélnek a cselekményről és a karakterekről, amikor véleményt formáltak a filmről, de nem osztotta ezt a nézetet a Variety munkatársa. Matt Donnelly a film után akkorát mondott, amitől a fél világ orra esett. És mégis ezt hogy? Tették fel sokan nekik Twitteren.

Donnelly szerint a pletykák igazak, és a Dunkirk sztárja, Harry Styles csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz Thanos testvére aka Eros szerepében jelenik meg a film legvégén. Csak a karaktert leplezte le, arról nem kaptunk leírást, hogy milyen kontextusban láthatjuk az Őrült Titán testvérét – aki mellesleg pepitában Thanos minden rossz tulajdonságának a jó oldalát mutatja -, de egy korábbi kiszivárgott cselekményleírás szerint ez csak egy cameo a kozmikus sztorit felölelő kaland végén. Az újságíró gyorsan meg is osztotta a nagy felfedezést a világgal a közösségi oldalán.

Harry Styles csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz, mint Eros, vagyis Thanos testvére.

Hogy mindez mit jelent a folytatásra nézve, milyen szerepet szánnak Erosnak a következő években, mikor látjuk legközelebb, nehéz megmondani. Egy ilyen cameo után mindenképpen kíváncsivá tettek, hogy mivel készül a Marvel Studios a 4. fázis hátralévő részében.

Miközben mindenki a vendégszereppel van elfoglalva, nem szabad megfeledkezni, hogy a film legnagyobb sztárja Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi).

Az Örökkévalókat november 4-én mutatják be a mozikban, és csak a mozikban, a film nem kap Premier Access megjelenést.

Total
1
Shares
Previous Article
Kevin Feige

Kevin Feige elárulta az okát, hogy miért kell késleltetni a Marvel Moziverzum 4. fázis bemutatóit

Next Article
A galaxis őrzői

Chris Pratt megerősítette, hogy a nagy Marvel csúsztatások közepette elkezdődött A galaxis őrzői vol. 3. forgatása

Related Posts