Főoldal Filmek A világpremier után elárulták, melyik világsztár tűnik fel az Örökkévalók stáblista utáni jelenetében és kit játszik
Filmek

A világpremier után elárulták, melyik világsztár tűnik fel az Örökkévalók stáblista utáni jelenetében és kit játszik

A pletykák után annyira nem is meglepő a hír.

664
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios mindent megtett, hogy a lehető legnagyobb fordulatokat titokban tartsa az Örökkévalók című film bemutatója előtt, de az egyik legnagyobb külföldi lap újságírója a világpremier után nem bírt lakatot tartani a száján, s elcsacsogta, hogy melyik világsztárt látjuk feltűnni vendégszerepben a film stáblista utáni jelenetében. Sőt, még azt is elárulta, hogy melyik karaktert kelti életre.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Az Örökkévalók világpremierjét tegnap este tartották az angyalok városának is becézett Los Angelesben. Miközben a szerencsések már látták a filmet, a legtöbbek csak november elején válthatnak jegyet a Marvel Moziverzum legnagyobb kozmikus utazására, ami csaknem 7000 évet ölel közre. A vetítés után legtöbben tiszteletben tartották, hogy nem beszélnek a cselekményről és a karakterekről, amikor véleményt formáltak a filmről, de nem osztotta ezt a nézetet a Variety munkatársa. Matt Donnelly a film után akkorát mondott, amitől a fél világ orra esett. És mégis ezt hogy? Tették fel sokan nekik Twitteren.

Donnelly szerint a pletykák igazak, és a Dunkirk sztárja, Harry Styles csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz Thanos testvére aka Eros szerepében jelenik meg a film legvégén. Csak a karaktert leplezte le, arról nem kaptunk leírást, hogy milyen kontextusban láthatjuk az Őrült Titán testvérét – aki mellesleg pepitában Thanos minden rossz tulajdonságának a jó oldalát mutatja -, de egy korábbi kiszivárgott cselekményleírás szerint ez csak egy cameo a kozmikus sztorit felölelő kaland végén. Az újságíró gyorsan meg is osztotta a nagy felfedezést a világgal a közösségi oldalán.

Harry Styles csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz, mint Eros, vagyis Thanos testvére.

image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp content%2Fuploads%2Fsites%2F13%2F2019%2F12%2F16%2Fharry styles. 2000

Hogy mindez mit jelent a folytatásra nézve, milyen szerepet szánnak Erosnak a következő években, mikor látjuk legközelebb, nehéz megmondani. Egy ilyen cameo után mindenképpen kíváncsivá tettek, hogy mivel készül a Marvel Studios a 4. fázis hátralévő részében.

Miközben mindenki a vendégszereppel van elfoglalva, nem szabad megfeledkezni, hogy a film legnagyobb sztárja Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi).

Az Örökkévalókat november 4-én mutatják be a mozikban, és csak a mozikban, a film nem kap Premier Access megjelenést.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.