Wide Screen
Image default
Filmek

Az Öngyilkos osztag – mi így várjuk a filmet!

A Warner Bros. és a DC Comics új filmje a héttől a mozikban!

Nem nagy kijelentés, hogy óriás feladat előtt áll a Suicide Squad-film, meg kell hódítania a kritikusok és a rajongók szívét is. A DC képregények valamiért nem teljesítenek olyan jól a filmes berkekben, nem érik utol az örök riválist, a Marvel Studios-t.

Beharangozók elkezdődött, a szerkesztőség több tagja is elmondja a vetítés előtt, hogy ki, mit vár a filmtől. Vágjuk is bele!

Dénes, tech rovat vezetője:

Mit várok a Suicide Squadtól? Hmm. Hát azt hiszem nagyon semmit, vagyis persze biztos látványos lesz, biztos lesznek benne jópofa helyzetpoénok. Egy dolog van amire kíváncsi vagyok: lesz e valami értelmesebb háttértörténet, lesz-e valódi motivációja a szereplőknek, vagy valami sík egyszerű történet mögé teszik őket és hagyják őket lövöldözni másfél órán keresztül. Kellemes csalódás lenne, ha lenne mögött egy picivel komplexebb történet.

Folytatás következik…

Még több a témában...

Megvan a Bad Boys 3 címe, és 2018-ban érkezik a mozikba

Kévés Bence Mihály

Joss Wheadon elhagyta a Batgirl projektet

Kévés Bence Mihály

DC bennfentes dolgozója szerint a Wonder Woman katasztrofális

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább