Főoldal Sorozatok Az Odaát egyik főszereplője, Jared Padalecki lesz az új Texas Ranger
Sorozatok

Az Odaát egyik főszereplője, Jared Padalecki lesz az új Texas Ranger

Jared Padaleczki már az Odaát utánra tervez, ugyanis ő lesz Walker, a texasi kopó reboot főszereplője.

583
Walker

Jared Padaleczki már az Odaát utánra tervez, ugyanis ő lesz Walker, a texasi kopó reboot főszereplője.

A The Hollywood Reporters információi szerint, Jared Padalecki – az Odaát sorozat egyik sztárja -a Walker, a texasi kopó sorozat újrafeldolgozásában kapott főszerepet, a reeboot címe szimplán Walker lesz. Padalecki a főszerepen kívül produceri feladatokat is ellát Anna Fricke forgatókönyvíróval közösen, aki a Being Human – Emberbőrben, az Everwood, valamint a nálunk még nem annyira ismert, Valor című produkciókat is jegyzi.

Padalecki jelenleg a Supernatural, azaz Odaát, sorozatban szerepel, amely sok rajongó bánatára 2020-ban, a 15. évaddal véget ér. Egy kis érdekesség, az alábbi videóra kattintva, a Supernatural egy exkluzív törölt jelentét láthatjátok, (a 14. évad 13. rész „Lebanon”), ami egyébként a széria 300.-ik epizódja! Szerintem, ez a pár perc amúgy tömören és velősen összefoglalja a sorozat lényegét, a Winchester fiúk sokszor sanyarú és egyáltalán nem megszokott gyermekkorát, és a „mindenkinek letöröm az ujjait, aki a kicsikémhez (Impala) ér,” Dean Winchester feelinget.

Visszatérve az új texasi kopónkhoz, Jared a feldolgozásban, az eredeti történet főhősét, a korábban Chuck Norris – őt gondolom, nem kell bemutatni – által megformált Cordell Walkert fogja alakítani. Az új sztori nem sokban fog eltérni a régitől. Cordell Walker, a texasi bűnüldözési erők elit tisztje, két év beépített ügynöki munka után visszatér családjához.

A Walker, a texasi kopó 8 évadot élt meg a CBS csatornán, és olyan hírességek is feltűntek benne, mint Toby Maguire, Hulk Hogan vagy Danny Trejo. Lehet, sokan megdöbbentek Jared Padalecki döntésén, de azért én kíváncsian várom, milyen lesz az új Walker. Addig is nézek egy kis Szívek szállodáját, persze csak az Odaát előtt.

Jared Padalecki

Szerző

Engem az TV nevelt fel (azért nem szószerint a készülék ) A filmek és a sorozatok, szorosan a fiam után, a Mindeneim, és imádok írni róluk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események