Főoldal Filmek Az Obi-Wan Kenobi színésze Scarlett Johansson oldalán főszerepet kap az új Jurassic Worldben
Filmek

Az Obi-Wan Kenobi színésze Scarlett Johansson oldalán főszerepet kap az új Jurassic Worldben

Heteken belül forog a Jurassic World következő része.

979
Fekete Özvegy
Forrás: Marvel Studios

Már az is meglepő volt, hogy újabb Jurassic World készül, de az, hogy a filmben az MCU színésznője, Scarlett Johansson is szerepelni fog, tényleg felülmúlt minden várakozást. A legújabb hírek szerint a film az Obi-Wan Kenobi színészét is felvonultatja: Rupert Friend is csatlakozik a dínós őrülethez.

Az új szereplővel kapcsolatos hír nem sokkal azután született, hogy a Bridgerton színésze, Jonathan Bailey is csatlakozott a stábhoz, és az eddigiek alapján egészen impozáns szereplőgárdával vágnak neki a következő kalandnak. Hivatalos információt még nem árultak el a franchise negyedik részéről, csak azokra támaszkodhatunk, amit a nevesebb külföldi oldalak már lehoztak. A szereposztásról, hogy ki milyen szerepet tölt be, illetve Rupert Friend szerepéről gyakorlatilag semmit.

Leginkább az Obi-Wan Kenobi Főinkvizítoraként emlékeznek Rupert Friendre az olvasók. A brit színész számos más produkcióban is szerepelt az évek során, köztük a Hitman: A 47-es ügynök videójáték-adaptációját, és részt vett az Asteroid City című film country táncjelenetében is. A színésznek már van tapasztalata akciófilmekben, amely mindig jó, különösen egy olyan filmben, amelyben a stáb több tagját is dinoszauruszok kergetik.

Amit még tudunk, hogy David Koepp, az eredeti Jurassic Park és Az elveszett világ: Jurassic Park írója dolgozik a Jurassic World folytatásán, amiről azt pletykálják, hogy a Jurassic City címet kapta. Koepp miatt sokan azt várják a filmtől, hogy varázsa tekintetében az eredeti film hangulatát hozza, és jó irányba tereli a franchise-t azután, hogy az utóbbi két film kevésbé nyerte el a kritikusok tetszését.

Az egyetlen hátrány, hogy egyáltalán nem kaptunk információkat a film cselekményéről, ami kissé aggasztó, tekintve, hogy a forgatást júniusban kezdik. Sok ideje nem lesz a stúdiónak, hiszen a Universal Pictures már a premierdátumot is megadta, a filmet 2025 júliusában tervezik bemutatni, ezzel gyakorlatilag egy éve lesz a film utómunkálataira.

A szereplőgárda és Gareth Edwards rendező miatt minden okunk megvan rá, hogy végre kapunk egy jó filmet. Az egyik legnagyobb kérdés továbbra is az, hogy Chris Pratt vagy bármelyik színész a Jurassic World vagy a Jurassic Park részekből visszatér-e. A tervek szerint tiszta lappal szeretnék kezdeni az új filmet, vagyis nem akarják visszahozni a korábbi filmek főszereplőit, mivel túl sok köszönet nem volt az eredeti sztárok visszahozásában.

Rupert Friend Cannes Film Fesival GettyImages 1492873280 H 2023
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Mahershala Ali
Filmek

Scarlett Johansson mellett Mahershala Ali is szerepelhet a Jurassic World folytatásában

A vámpírok helyett inkább a dinoszauruszokat választja Mahershala Ali?

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A Fűrész-filmek sztárja is csatlakozhat a következő Jurassic Worldhöz

Scarlett Johansson és Rupert Friend mellé most egy horrorfilmes legendát szemeltek ki.