007 Nincs idő meghalni

Az MGM megerősítette, hogy határozottan a mozikban fogják bemutatni a 007 – Nincs idő meghalni filmet

A korábbi hírekkel ellentétben a mozikban, s nem a digitálisan mutatják be a filmet.

A hétvége egyik legnagyobb híre volt, hogy a Netflix és az Apple TV+ streamingszolgáltató is ajánlatot tett az MGM stúdiónak, hogy a 007 – Nincs idő meghalni jubileumi filmet közvetlen digitálisan mutassák be. Még erről a brutális összegről is megjelent egy cikk, miszerint állítólag a stúdió 600 millió dollárért átengedte volna az új Bond-film terjesztési jogát. Most azonban egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntöttek a pohárba, hogy mi igaz a pletykákból, hogy streaming vagy mozik adnak otthont majd a Daniel Craig főszereplésével készült utolsó filmnek.

A pletykák után megszólalt az MGM stúdió szóvivője, aki szombaton megerősítette, hogy a film nem eladó. Kitartanak a 2021 tavaszára tervezett mozis bemutató mellett, nem kérnek a streamingszolgáltatókból.

Nem kommentáljuk a pletykát. A film nem eladó. A filmet 2021 áprilisában fogjuk bemutatni a mozikban.

Tömör és velős választ kaptunk. Bár maga a film nem eladó, azt azonban nem árulták el, hogy a pletykáknak volt-e alapja. Akár még azt is el tudjuk képzelni, hogy a két szolgáltató tényleg ajánlatot tett, ám a stúdió olyan magasra tette a mércét, hogy egyik platform vezetői sem szerették volna megadni a kért összeget. A premierig még fél év van, de korai lenne kőbe vésni ezt a dátumot, hiszen a dolgok hétről-hétre változnak, ezért még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy újra el fogják halasztani a bemutatót.

Total
5
Shares
Previous Article
Uncharted

Mark Wahlberg megmutatta Sully hatalmas bajszát az Uncharted adaptációból

Next Article

Sztori DLC-t kap a Gears 5

Related Posts