Főoldal Filmek Az írók és színészek sztrájkja alatt kezdődik a Sonic, a sündisznó 3. forgatása
Filmek

Az írók és színészek sztrájkja alatt kezdődik a Sonic, a sündisznó 3. forgatása

Egészen szürreális az, ahogy kezdetét veszi a Sonic, a sündisznó 3. forgatása.

245
Sonic, a sündisznó 2.
Forrás: Paramount Pictures

Miközben a hollywoodi színészek és forgatókönyvírók továbbra is sztrájkolnak, többek között jobb munkakörülményeket, új szabályozást követelve, kitérve az osztalékok kifizetésére és a mesterséges intelligencia használatára, néhány produkció munkálatai zajlanak, melyeket nem hátráltat a sztrájk, ezek közzé tartozik a Sonic, a sündisznó 3. is.

Fényes jövő előtt áll Sonic

Két sikeres rész után, és mintegy megnyitva a videójáték-adaptációk új, dicsőséges korszakát, Sonic és kis barátai hamarosan visszatérnek egy harmadik filmben és egy spinoff-sorozatban. Nincs könnyű dolga a csapatnak, de egy ravasz megoldással igyekszenek menteni a menthetőt, hogy amíg tart a nagy hollywoodi mozgalom, addig is haladjanak.

A Screen Daily beszámolója szerint a saga következő filmjét szeptemberben kezdik forgatni, és elsőbbséget kapnak azok a jelenetek, amelyekben nem szerepelnek színészek, mivel a sztrájk miatt nem vehetnek részt a produkcióban. A Paddington in Peru forgatására szintén a következő hetekben kerül sor, de Rachel Zegler amerikai színésznő nélkül, azonban mivel a szereplők többsége brit vagy más nemzetiségű, akik nem tagjai a hollywoodi szakszervezeteknek, így őket nem érinti a sztrájk. Ezt láttuk a Sárkányok háza 2. évad forgatásán is.

Spencer MacDonald, a londoni és regionális produkciós részleg nemzeti titkára aggodalmát fejezte ki nyilatkozatában a sztrájkok tengerentúli hatása miatt, ami világszerte éreztetni fogja hatását.

Minden területen visszaesés tapasztalható. Jelenleg nincs sok lehetőség a mozgásra. Még azok az emberek is, akik rendszeresen dolgoztak, és igazán jól végezték a munkájukat, próbálnak munkát találni. Amikor már ezek az emberek is keresgélniük kell, akkor tudod, hogy a dolgok nem állnak jól.

Spencer MacDonald

A legtöbb stúdió igyekszik megoldást találni a problémára, bár a legjobb megoldás az lenne, ha a szakszervezetek megegyeznének. A Sonic, a sündisznó 3. bemutatóját 2024 decemberére tűzték ki, de ez nagyban függ attól, meddig húzódik el a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai, illetve amerikai színészek nélkül meddig tudnak haladni a munkával.

A harmadik rész mellett érkezik Idris Elba által alakított Knuckles saját sorozata. Elba mellett még Adam Pally, Edi Patterson, Julian Barratt, Scott Mescudi és Ellie Taylor, valamint Rory McCann, Tika Sumpter, Cary Elwes, Stockard Channing, Christopher Lloyd, Paul Scheer és Rob Huebel lesz látható.

A Knuckles-sorozat a tervek szerint a második és a harmadik film eseményei között játszódik majd, ami azt jelenti, hogy a sorozat még a készülő film előtt, valamikor 2024 folyamán fog megjelenni, és kizárólag a Paramount+-on lesz streamelhető.

Sonic, a sündisznó 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

CinemaCon Paramount
Filmek

CinemaCon: A Paramount Pictures bemutatója

Igazi blockbusterekkel nyitotta a CinemaCon utolsó napját a Paramount Pictures.

Sonic, a sündisznó 2.
Filmek

Jim Carrey visszatér Dr. Robotnyik szerepében a Sonic, a sündisznó 3. részében

A korábbi hírekkel ellentétben Dr. Robotnyik visszatér a Sonic, a sündisznó 3.-ban.