Főoldal Előzetesek Az Indiana Jones és a sors tárcsája második előzetese magyar szinkronnal is elérhető
Előzetesek

Az Indiana Jones és a sors tárcsája második előzetese magyar szinkronnal is elérhető

Idén nyáron Indiana Jones ötödször tér vissza. A film legutóbbi előzetese magyarul is elérhető.

306

Április elején a londoni Star Wars Celebration rendezvényen mutatták még be az Indiana Jones és a sors tárcsája második kedvcsinálóját, amiről már tudjuk, hogy ez lesz Harrison Ford, és – egy időre – a franchise utolsó felvonása. Az új trailer közelebbről megmutatja, mi történik a közelgő Indiana Jones-folytatásban, és egy olyan ereklyére utal, amely megváltoztathatja a történelem menetét.

Harrison Ford a híres régész professzor, Indiana Jones szerepében tér vissza az új kalandban, Phoebe Waller-Bridge mellett, mint Helena Shaw, Indy keresztlánya és társa a közelgő kaland során. A két főszereplő mellett rövid pillantást vethetünk Mads Mikkelsen gonosztevőjére, Jurgen Vollerre is, aki úgy tűnik, Hitler és a nácik visszatérését tűzte ki célul. “Hitler hibákat követett el” – mondja Mikkelsen karaktere a videóban. “És ezzel mindet kijavítom.”

Az Indy legnagyobb sikerein keresztül ígérgetett időutazós kalanddal úgy tűnik, hogy egy olyan Indiana Jones folytatásra számíthatunk, amely nem csak az eredeti filmeket utánozza – hanem talán még azok idején is játszódik majd. Az új filmmel egyértelműen a rajongóknak szerettek volna kedvezni, és kétségkívül el lesznek ragadtatva John Rhys-Davies visszatérésétől, aki az utánozhatatlan Sallah szerepében kiabál: “Adj nekik a pokolba, Indiana Jones!”

https://youtu.be/Czr7jyDe45w

A rendező ezúttal James Mangold (Az aszfalt királyaiLogan – Farkas), a producerek Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként felügyelik a produkciót. A zeneszerző újfent John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói óta komponálja a széria jellegzetes dallamait.

A bemutató dátuma: 2023. június 29.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...