Az igazság ligája első előzetese

Zack Snyder rendező bemutatta a következő nagy filmjét a Comic Con 2016-on.

Zack Snyder rendező bemutatta a következő nagy filmjét a Comic Con 2016-on.

Megannyi rajongó és kritikus jelen volt a DC Comics paneljánál, és árgus szemekkel figyelték, hogy a Warner Bros. filmgyárral mely filmeket mutatja be a Comic Con-on. Zack Snyder rendező már megannyi filmet rendezett, de úgy tűnik, hogy még mindig bizalmat szavaztak neki, mert a következő filmje Az igazság ligája lesz. Így a rendezőúr fellépett a színpadra, és egyből egy poszterrel, s előzetessel ajándékozta meg a rajongókat. A film történetéről a következőt lehet tudni:

Az emberekbe vetett bizalmát helyrehozta, és Superman önzetlensége inspirálta őt. Bruce Wayne (Batman) frissen szerzett szövetségese segítségét kéri, hogy szembe nézzenek egy hatalmas ellenséggel. Batman és Wonder Woman együtt azon dolgoznak, hogy mielőbb megtalálják, és összetoborozzák a hősöket, és együtt nézzenek szembe a legújabb fenyegetéssel, annak ellenére, hogy összeáll a csapat. Batman, Superman, Wonder Woman, Cyborg és Aquaman jól lehet elkéstek azzal, hogy megmentsék a bolygót a katasztrófától…

A hivatalos poszter a filmhez.
A hivatalos poszter a filmhez.

Ha valaki nem tudná, akkor a DC Comics-nál Az igazság ligája olyan szerepet tölt be a képregények világában, mint a Marvel Studiosnál a Bosszúállók. Egyértelműen érződik az a filmen, hogy a Warner Bros. nem szerette volna másolni a Marvelt, és teljesen más hangvételt vett az előzetes.

A film nagyágyúi Ben Affleck alias Batman, Gal Gadot Wonder Woman jelmezét húzta magára, Ezra Miller Flashként cikázik, Jason Momoa a szigorú és kemény Aquamant játssza, míg a már-már Vasembert formáló Ray Fisher Cyborgot fogja alakítani. Utóbbival a Batman V Superman moziban találkozhattunk, cameózott egyet. A felsorolt színészek mellett feltűnik még Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred), J.K. Simmons, Amber Heard, Willem Dafoe, Amy Adams (Lois Lane), Joker (Jared Leto) és természetesen maga Superman is, Henry Cavill.

A filmet 2017. november 17-én fogják bemutatni a mozikban. Hogy tetszik az első előzetes?

Total
0
Shares
Previous Article

Előzetesen a Wonder Woman mozifilm

Next Article

Fantastic Beasts and Where to Find Them - Comic Con előzetes

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!