Főoldal BREAKING Az HBO Maxot jövőre egy új, Discovery Plusszal kombinált szolgáltatás váltja fel
BREAKINGFilmek

Az HBO Maxot jövőre egy új, Discovery Plusszal kombinált szolgáltatás váltja fel

Ahogy az várható volt, az HBO Max megszűnik, és egy új szolgáltatás lép a helyébe.

322
HBO Max

Az HBO Max nem halt meg… még. De 2023 nyarára megszűnik a most ismert streaming szolgáltató, és egy új szolgáltatás lép az HBO Max és a Discovery Plus helyébe, mondta David Zaslav, a Warner Bros. Discovery frissen kinevezett vezérigazgatója egy mai eredménybeszámolóban.

“Az HBO Max versenyképes funkciókészlettel rendelkezik, de voltak teljesítmény- és ügyfélproblémái” – mondta Zaslav, aki sokkal udvariasabban fogalmazott, mint sokan tennék. A felhasználó rendszeresen ütközik streamelési akadályokba a platformon, főként akkor jelentkezik a probléma, amikor egy nagyobb horderejű műsor jön ki, mint például az Eufória. A továbbiakban arról is beszélt, hogy a Discovery Plus jobb technikai háttérrel rendelkezik, és ez lesz a magja az új szolgáltatásnak, amely az HBO Max tartalmát a Discovery Plus tartalmával és technológiájával kombinálja majd.

“Úgy gondoljuk, hogy ez a termék kiváló lesz” – fogalmazott Zaslav később, miután biztosította a hallgatókat, hogy a vállalat nem fogja törölni azokat a tartalmakat, amiket perpillanat az HBO Maxre hegyeztek ki. Mindezt azok után jelentette ki, hogy a hét elején váratlanul teljesen törölték a Batgirlt, amit így sem a mozikban, sem online nem fognak megjelentetni. További exkluzív HBO Max filmek tűntek el a szolgáltatásból – de továbbra is megvásárolhatók vagy kölcsönözhetők. A The Wrap akkor arról számolt be, hogy az HBO Max és az ott dolgozó kreatív fejlesztőcsapatok dolga rosszul áll.

Zaslav a telefonbeszélgetés során igyekezett eloszlatni ezeket a félelmeket, és ragaszkodott ahhoz, hogy az HBO Max programozása összességében jó, és a vállalat egésze támogatja. A telefonbeszélgetés alatt a kérdésekre válaszolva elmondta Zaslav, hogy az HBO Max kezdett egy saját márkává válni – és ez a márka kifejezetten a minőséggel kapcsolatos. Egyelőre nem világos, hogy a Warner Brothers Discovery hogyan fogja hívni az új, egyesített szolgáltatást, de az biztos, hogy az elkövetkező évben még többet olvashatunk majd az új vezetőség döntéséről, ahogy teljes egészében új alapokra helyezik a cég jövőjét.

HBO Max
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.

Max
Sorozatok

Exkluzív francia sorozatok érkeznek a Maxra

A Max franciaországi indulásával együtt megindul a francia saját gyártású Max Original...