x
Close


Közelgő események

Filmek

Az HBO Max beolvad, és várhatóan a Discovery+ önálló streamingszolgáltató marad a továbbiakban is

Változott az eredeti terv, mégis maradhat a Discovery+ streamingszolgáltatás.

Az HBO Max beolvad, és várhatóan a Discovery+ önálló streamingszolgáltató marad a továbbiakban is
  • PublishedFebruary 8, 2023

Eredetileg úgy tervezték, hogy az HBO Max és a Discovery+ platformon egy új, nagy szolgáltatásként működnek a jövőben, azonban a legfrissebb hírek szerint nem ez fog történni. A Wall Street Journal számolt be először a hírről, hogy a mostani terv lehetővé tenné a vállalat számára, hogy megtartsa azokat az előfizetőket, akik nem akarnak többet költeni az egyesített szuperszolgáltatásért.

A WBD tavaly jelentette be az HBO Max és a Discovery+ egyesítésének tervét. A The Hollywood Reporter egyik bennfentese elárulta, hogy a Warner Bros. Discovery streaming-stratégiájában kisebb fordulat következett, és jelenleg arra számítunk, hogy a Discovery+ önálló streamingszolgáltató marad, még azután is, hogy idén indítják el az új szolgáltatást, ami felváltja a most elérhető HBO Maxet és a Discovery+-ot.

Az új szolgáltatás egyesítené az HBO tartalmakat ( pl. The Last of Us), a saját készítésű műsorait (p. Hacks), és a Discovery tartalmakat, (pl. Magnolia Network, HGTV, Discovery műsorai). Ez az új terv szerint is így marad, azonban a vállalat megtartja a Discovery+-t, mint alacsonyabb költségű opciót azok számára, akik nem szeretnének előfizetni más szórakoztató műsorokra, amiket az HBO kínál.

Az átszervezések már megkezdődtek: Az HBO Maxon látható pár Discovery-tartalom, például Chip és Joanna Gaines műsorai. A CNN tartalmai mindkét helyen jelen vannak, egyes elemek a Discovery+-on találtak otthonra, miközben vannak produkciók, melyek az HBO Maxon futnak, például Chris Wallace műsora.

HBO Mac
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.