x
BREAKING Sorozatok

Az HBO berendelte a Trónok harca – Sárkányok háza 2. évadát

Már biztos, hogy készül második évad a Sárkányok háza című sorozatból.

Az HBO berendelte a Trónok harca – Sárkányok háza 2. évadát
  • Publishedaugusztus 28, 2022

Az HBO megerősítette, hogy a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza visszatér a második évaddal. A hír azután érkezett, hogy a Trónok harca eseményei előtt 200 évvel játszódó sorozatból mindössze egy epizódot mutattak be az HBO-n és az HBO Maxon, de az előd sikere miatt nem teljesen meglepő.

Az augusztus 21-én bemutatott első epizód az HBO Max streaming szolgáltató történetének legnagyobb premierjét produkálta, mivel közel 10 millió háztartásban indították el a sorozat pilot epizódját. Ironikus módon ez egy kicsit soknak bizonyult a streaming szolgáltatás számára, mivel több ezer felhasználónál probléma jelentkezett az alkalmazás akadozása és összeomlása miatt, így ők csak másnap tudták megnézni a sorozat első epizódját.

Őszintén szólva nem valószínű, hogy a tíz epizódos évad teljes valamennyi részében ilyen magasak lesznek a pontszámok és az érdeklődés, de mindenképpen jó hír ez a botrányosra sikerült Trónok harca 8. évad fináléja után. A Trónok harca-rajongók örülhetnek, mert ezzel a hírrel az elkövetkező években minőségi sorozattal bővül az univerzum, és ez csak egyike a sok más melléksorozatból.

A Sárkányok háza az első spinoff-sorozat, ami készült a Trónok harcához, mert számos más ötletet felvettek már, volt olyan sorozat is, ahol az első epizódot is leforgatták, de végül az HBO nem rendelte meg a teljes évadot. Az elkaszált pilot között volt egy Hosszú éjszaka előzménysorozat is, amire az HBO csaknem 30 millió dollárt költött.

Trónok harca: Sárkányok háza
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.