Főoldal BREAKING Az HBO berendelte a Trónok harca – Sárkányok háza 2. évadát
BREAKINGSorozatok

Az HBO berendelte a Trónok harca – Sárkányok háza 2. évadát

Már biztos, hogy készül második évad a Sárkányok háza című sorozatból.

350
Trónok harca: Sárkányok háza
Forrás: HBO

Az HBO megerősítette, hogy a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza visszatér a második évaddal. A hír azután érkezett, hogy a Trónok harca eseményei előtt 200 évvel játszódó sorozatból mindössze egy epizódot mutattak be az HBO-n és az HBO Maxon, de az előd sikere miatt nem teljesen meglepő.

Az augusztus 21-én bemutatott első epizód az HBO Max streaming szolgáltató történetének legnagyobb premierjét produkálta, mivel közel 10 millió háztartásban indították el a sorozat pilot epizódját. Ironikus módon ez egy kicsit soknak bizonyult a streaming szolgáltatás számára, mivel több ezer felhasználónál probléma jelentkezett az alkalmazás akadozása és összeomlása miatt, így ők csak másnap tudták megnézni a sorozat első epizódját.

Őszintén szólva nem valószínű, hogy a tíz epizódos évad teljes valamennyi részében ilyen magasak lesznek a pontszámok és az érdeklődés, de mindenképpen jó hír ez a botrányosra sikerült Trónok harca 8. évad fináléja után. A Trónok harca-rajongók örülhetnek, mert ezzel a hírrel az elkövetkező években minőségi sorozattal bővül az univerzum, és ez csak egyike a sok más melléksorozatból.

A Sárkányok háza az első spinoff-sorozat, ami készült a Trónok harcához, mert számos más ötletet felvettek már, volt olyan sorozat is, ahol az első epizódot is leforgatták, de végül az HBO nem rendelte meg a teljes évadot. Az elkaszált pilot között volt egy Hosszú éjszaka előzménysorozat is, amire az HBO csaknem 30 millió dollárt költött.

Trónok harca: Sárkányok háza
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...