Főoldal Sorozatok Összeomlott az HBO Max, miután a rajongók milliói rohanták meg a Trónok harca új, spinoff-sorozatát
Sorozatok

Összeomlott az HBO Max, miután a rajongók milliói rohanták meg a Trónok harca új, spinoff-sorozatát

Annyian voltak kíváncsiak a Sárkányok háza első epizódjára, hogy megállt a szolgáltatás.

550
Trónok harca - Sárkányok háza
Forrás: HBO

A Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza elérhető az HBO Max streaming szolgáltatón. A tengerentúlon előfizetők milliói kattantak rá vasárnap este az alkalmazásra, hogy elsők között nézzék meg a sorozat pilot epizódját, de sokan nem képtelenek voltak elindítani technikai problémák miatt, amelyek legalább 3500 felhasználót érintettek.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint az Amazon szolgáltató bizonyos felhőben futó eszközei nem tudtak lépést tartani a rendkívül magas nézői számmal, akik a premierkor szerették volna azonnal megtekinteni az első részt. Eközben az HBO Max felhasználói a közösségi portál felületén fejezték ki csalódottságukat, amiért “lekéstek” a premierről.

“A Sárkány házát ma este több millió HBO Max-előfizető nézi sikeresen” – írta közleményében az HBO. “Tudomásunk van arról, hogy a Fire TV eszközökön keresztül csatlakozni próbáló felhasználók egy kis része problémákkal küzd, és folyamatban van a megoldás az érintett felhasználók számára”.

Mostanra úgy tűnik, hogy ezen a problémák nagyrészt megoldódták, s zavartalanul nézhető az új sorozat a felületen. Az HBO Max ügyfélszolgálata a következőket tanácsolta a felhasználóknak: “Az összeomlással kapcsolatos problémák megoldása érdekében kérjük, lépjen át az HBO Maxon bármely más műsorra/filmre, kapcsolja ki a feliratokat/feliratokat, majd próbálja meg újra a Sárkányok háza streamelését”. Ez állítólag egyes felhasználóknál működött, de másoknál továbbra is jelentkezett a hiba, hogy egyszerűen lehetetlen volt elindítani a sorozatot. Természetesen ez sem segített azokon, akik felirattal szerették volna megnézni az epizódot.

Nem ez az első eset, hogy a Trónok harca összeomlást okoz az Amazon Fire-nek, mivel hasonló problémákról számoltak be az eredeti sorozat utolsó epizódjai alatt is.

Trónok harca: Sárkányok háza
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Olimpia
Filmek

A legfontosabb tudnivalók az Eurosport és a Max közvetítéseiről

Az Eurosport élőben közvetíti a 2024. évi nyári olimpiai játékokat a Max...

Harry Potter
Sorozatok

Rendezőt és showrunnert kapott az HBO Harry Potter sorozata

A Harry Potter-könyveket ezúttal sorozat formájában dolgozzák fel.