Az F1 futamokat törölték, de a nézők nem maradnak műsor nélkül

Virtuálisan folytatódik az F1.

Virtuálisan folytatódik az F1.

Bizonyára sokan vagytok akik követtek bizonyos sportokat, legyen az akár hagyományos, akár motorsport. Sajnos egy darabig valószínűleg nélkülöznötök kell az események látogatását, de valószínűleg még a közvetítések megtekintését is. Ez igen szomorú hír mind a sportok űzőinek, mind a nézőknek.

Nincs ez a helyzet másként a száguldó cirkusz, a Forma 1 háza táján sem. Azonban egy fantasztikus ötletnek hála a rajongók nem maradnak szórakozás nélkül, a pilóták beülnek virtuális autóikba és megtartják a versenyeket a digitális aszfalton. Ezt természetesen ugyanúgy végig izgulhatjuk mint az eddigi futamokat, alább vissza is nézhetitek az első ilyen közvetítést.

Mivel nem az összes pilóta vállalta az elektronikus megmérettetést, ezért egyéb hírességek töltik ki a szabad posztokat, mint a zenész Liam Payne, a profi golfos Ian Poulter, vagy az olimpikon Sir Chris Hoy. A tegnapi bahreini nagydíj már ezen virtuális istállók között zajlott. Az új keretek közé szorult bajnokság a megszokott időben és megszokott csatornákon követhető.
Fontos még megjegyeznünk, hogy a versengés alapját biztosító F1 2019 szoftver a következő 30 napban bárki számára ingyenesen elérhető PC, PS4 és Xbox One platformokon, hogy mi se maradjunk ki a száguldás nyújtotta élvezetből.

Total
0
Shares
Previous Article
Cassian Andor

Cassian Andor előzménysorozata egy vérbeli kémthriller lesz

Next Article
Ahsoka

A rajongók elképzelték, hogy nézhet ki Rosario Dawson Ahsoka Tanóként

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!