Sydney Sweeney

Az Eufória sztárja, Sydney Sweeney ismeretlen szerepben csatlakozott a Madame Web szereplőgárdájához

Egy feltörekvő tehetség ismeretlen szerepben tűnik fel a Madame Web adaptációban.

Február elején jött a hír, hogy Dakota Johnson főszereplésével forgat filmet Madame Webről a Sony Pictures. A főszereplőn kívül eddig mást nem hoztak szóba az adaptációval, az este alatt azonban újabb név merült fel. Ezúttal az Eufória és A szolgáló lány meséje című sorozatokból ismerős Sydney Sweeney. A kérdés már csak az, hogy vajon kit játszik a filmben?

A Deadline értesülései szerint Sydney Sweeneyvel bővült a Madame Web adaptáció szereplőgárdája. A projekt még csak most kezd összeállni, de várhatóan a következő hetekben felgyorsulnak az események majd. A filmet az ausztrál S.J. Clarkson rendezi, a forgatókönyvön pedig Matt Sazama és Burk Sharpless dolgozik, akik egyébként a Morbius sztoriján is munkálkodtak.

A képregényekben a Madame Webet jellemzően egy idős, vak nőként ábrázolják, aki egy hálóra emlékeztető létfenntartó rendszerhez kapcsolódik. Pszichikai képességekkel rendelkezik, és gyakran más hősöket felhasználja a harcokban. Elképzelhető, hogy Sweeney is köztük lesz? Ha már találgatunk, akkor nagyszerű Martha Franklin, azaz Spider-Woman lenne belőle.

A lap megjegyzést tesz arra is, hogy a díjátadók egyik nagy nyertese Sweeney az Eufória-sorozatban betöltött szerepe után, éppen ezért nem meglepő, hogy neve több stúdiónál is megfordult az utóbbi időben. A források úgy tudják, hogy “Sweeney az elmúlt hetekben több ajánlatot is mérlegelt, de a lehetőség, hogy csatlakozhat Johnsonhoz egy olyan filmben, ami az első nőközpontú film lenne ebben az univerzumban, túl jó ajánlatnak tűnt, hogy kihagyja”.

Nagy érdeklődés övezi a projektet, főleg azok után, hogy a Morbius előzeteséből kiderült, hogy a Sony Pictures és a Marvel Moziverzum határai elmosódnak a jövőben, kíváncsian várjuk, hogy a stúdiók alkotásai milyen formában kapcsolódnak majd egymáshoz. Könnyen lehet, hogy Madame Web lesz a Sony saját Pókember-univerzumának varázslója, és végül ő lesz felelős azért, hogy a három Pókember újra találkozzon a filmvásznon.

Total
2
Shares
Previous Article
Dűne

Többé kevésbé kész a Dűne 2. forgatókönyve, és több IMAX-jelenetet tartalmaz

Next Article
Titkos Invázió

Samuel L. Jackson megerősítette, hogy egy Bosszúálló is feltűnik majd a Titkos Invázió sorozatában

Related Posts