Kylo Ren

Az eredeti elképzelésben Kylo Ren fénykardja sokkal ütősebb volt

A Star Wars: Az ébredő Erő bemutatója óta mennek a találgatások Kylo Ren fénykardjáról, hogy pontosan hogyan is működik az a fegyver, miért vibrál annyira.

A Star Wars: Az ébredő Erő bemutatója óta mennek a találgatások Kylo Ren fénykardjáról, hogy pontosan hogyan is működik az a fegyver, miért vibrál annyira.

Sok rajongó felhördült a Star Wars: Az ébredő Erő első előzetesét látva, mikor megpillantották Kylo Ren egyedülálló keresztet formáló kissé labilisan izzó fénykardját. J.J. Abrams rendezőtől és Lawrence Kasdan forgatókönyvírótól pontos választ sohasem kaptunk a kérdésre, hogy Ren fénykardja miért ezt a formát kapta, illetve, hogy miért annyira labilis a fegyver – bár rajongói teóriákat olvashattunk róla. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Most azonban a The Art of Star Wars: The Force Awakens könyvnek köszönhetően végre fény derült az igazságra, hogy eredetileg nem ilyen fénykardot kapott volna Kylo Ren a filmben. A markolat két oldalán lévő csóvák lényegében az instabil kyber-kristályok energiáját vezetik csak el, semmi más extra funkciót nem töltenek be a keresztet mintázó fénykardon. Ugyanakkor kiderült, hogy a korai tervekben Kylo Ren fénykardjával is a karakterben dúló belső vívódást szerették volna szemléltetni.

Star Wars The Art of The Force Awakens Concept Art Double Bladed Lightsaber

A keresztmarkolat helyett Michael Arndt a Star Wars: Az ébredő Erő eredeti forgatókönyvírója dupla pengésnek képzelte el Kylo Ren fénykardját, melynek egyik oldala vörösben, a másik kékben izzik. Erik Tiemens egy korai koncepciókban el is képzelte azt a fénykardot, ami már elérhető a The Art of Star Wars: The Force Awakens könyvben. A „tűz és jég” pengével szerették volna szimbolizálni a karakter belső vívódását az Erő világos és sötét oldala között. Az elképzelés végül nem kapott helyet a filmben, bár a Rey és Kylo Ren harcának van egy olyan pillanata, amikor a pengék párhuzamosan egymás mellé vannak állítva, ami hasonló látványt nyújt a „tűz és jég” korai koncepcióhoz.

Total
18
Shares
Previous Article

Amikor csak 24 perc az élet

Next Article

Kiszivárgott az oroszok Csernobil sorozatának előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!