Főoldal Játékok Az első vélemények alapján zseniális lesz a Returnal
Játékok

Az első vélemények alapján zseniális lesz a Returnal

Úgy néz ki, ennek is sikerült hoznia a Sony exkluzívoktól már megszokott minőséget.

159

Közel sem sikerült olyan erős felhozatalt összehozni az új generációs konzolok rajtjára, mint azt várni lehetett. A PlayStation szempontjából azért érkeztek olyan művek, mint a Spider-Man Miles Morales és a Demon’s Souls újrakevert változata, viszont az Xbox csak a Gears 5 series kompatibilis változatát tudta felmutatni és egy kicsit később, ehhez érkezett a Hivebusters. Érkezett volna a nagy dobás a Halo Infinite személyében, azonban azt csak idén kaphatjuk már meg leghamarabb.

Azóta azonban nem igazán történt semmi „exkluzív” a játékok frontján. Egy hét múlva ez a ciklus megtörik, ugyanis érkezik a Returnal PS5-re. A Kotaku-hoz már eljutott egy példány belőle és meg tudták írni az első véleményüket róla. Szerintük ez végre egy igazi új generációs játéknak érződik, nagyon pontos irányíthatósággal rendelkezik, így ha meghalunk, az ezer százalékban a mi hibánk lesz.

Ne legyenek kétségeink, sokszor fog ez előfordulni, hiszen a játék egyik hívószavát, az állandóan minden halál után megváltozó környezetet így tudjuk előcsalogatni. Ahogy a Rougelike alkotások zömében, egy ilyen esemény után mi is elveszítünk ezt-azt, azonban vannak olyan dolgok amik velünk maradnak. Elképesztően gyors tud lenni úgy, hogy csak SSD-re optimalizálták. Az ikon megnyomásától az első lövés leadásáig nem telik el összesen 20 másodperc sem. Nagyon várjuk már, hogy mi is beleugorhassunk ebbe a kalandba és elmondhassuk az első véleményünket Számotokra erről az érdekes kalandról.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

GTA VI
BREAKINGJátékok

Hivatalos: itt a Grand Theft Auto VI előzetese

A Rockstar nagy sikerű nyitott világú játékának folytatása 2025-ben érkezik.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.