x
Filmek

Az első kép alapján Margot Robbie a tökéletes jelölt a Barbie címszereplőjére

Margot Robbie a tökéletes választás Barbie szerepére.

Az első kép alapján Margot Robbie a tökéletes jelölt a Barbie címszereplőjére
  • Publishedjúnius 16, 2022

Tegnap láttunk egy képet Ryan Gosling Kenjéről, de természetesen a címszereplő sem maradhat el. A Warner Bros. stúdió még az április végén megrendezésre került Las Vegas-i CinemaCon paneljén mutatta be az első képet, hogy milyen lesz Margot Robbie a Barbie című élőszereplős mozifilmben.

Rengeteg animációs Barbie-filmet kaptunk már az évek során (az ikonikus baba még a Toy Story franchise-ban is szerepet kapott), de Hollywood csak most szánta el magát rá, hogy élőszereplős alakban is bemutatják a világ egyik legikonikusabb figuráját. A Warner Bros. és a Mattel jó ideje dolgoznak a projekten, és úgy tűnik, hogy végre minden összeállt, tető alá kerül a produkció. A főszerepre eredetileg Amy Schumert szemelték ki, de végül a döntés a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag sztárjára esett. Margot Robbie lesz Barbie, és a kép alapján jobb választás nem is lehetett volna a szerepre.

A Toonado.com-on keresztül megosztott kép, amelyet a hírrel együtt osztottak meg, hogy a Barbie 2023. július 21-én érkezik a mozikba, nem árul el sokat, de Robbie – aki leginkább Harley Quinn szerepéről ismert – egyértelműen úgy néz ki, ahogy kell.

A filmet Greta Gerwig (Kisasszonyok) rendezi, és férjével, Noah Baumbach-csal közösen dolgozik a projekten. Ryan Gosling (Szárnyas fejvadász 2049) kapta Ken szerepét, de Will Ferrell (Anchorman) is bejelentkezett egy játékgyártó cég vezérigazgatójának szerepére (többen is úgy vélik, hogy nem más szerepére hajt, mint Mattel).

Az impozáns szereplőgárdát olyan nevek gazdagítják még, mint Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája sztárja, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Ariana Greenblat és America Ferrera.

A cselekményről még nem árultak el részleteket, de Gerwig valószínűleg egyedi módon fogja feldobni Barbie-t és az általa lakott világot. A várakozások szerint vígjáték lesz, de ezzel a szereposztással akár az akció irányába is elmehet.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.