x
Filmek

Bemutatták az első képet Ryan Gosling Kenjéről a Barbie adaptációjából

Margot Robbie után felfedték Ryan Gosling kinézetét is a Barbie-filmből.

Bemutatták az első képet Ryan Gosling Kenjéről a Barbie adaptációjából
  • Publishedjúnius 15, 2022

A Warner Bros. bemutatta az első képet a közelgő filmadaptációjában a klasszikus babafranchise-ból, és Ryan Gosling pont annyira ragyogó, mint a mindig tökéletes Barbie. Barbie szerelme a képen egy 80-as évek stílusú farmer mellényt és farmert visel, a extra vagány külsőt pedig fehér-szőke hajjal és a nevével hímzett boxerrel egészíti ki.

Eddig mindössze két képet mutattak be, leszámítva azt, amelyen Margot Robbie a címszereplő Barbie-t alakítja, valamint a mostani. A legújabb fotó hangulata ugyanolyan, mint amin Robie Margot karakterét mutatták be. A háttérben a rózsaszínre festett ház pedig kísértetiesen emlékeztet a népszerű műanyag játszóházra, amiért megbolondultak a kislányok.

A Barbie megjelenését 2023 nyarára tűzte ki a stúdió, miközben egy másik várva várt nagy alkotást is akkor terveznek bemutatni Christopher Nolantől az Oppenheimer életrajzi alkotását. A Barbie szereplőgárdája pedig épp olyan zsúfolt, mint Nolan háborús eposzáé – jelenleg a filmben Robbie és Gosling alakítja az ikonikus Barbie-t és Kent, a főszerepekben pedig többek között Simu Liu, Issa Rae, Alexandra Shipp, Will Ferrell, Hari Nef, Ncuti Gatwa, Michael Cera, Rhea Perlman, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell és Rita Arya is feltűnik.

A szereplők közül néhányan állítólag Barbie és Ken különböző változatait is alakítják majd, és mivel a filmről egyelőre semmilyen részletet nem árultak el, csak találgatni tudunk, mit jelenthet ez a szereposztás egy olyan filmadaptációra nézve, amely már most kilóg a sorból, hiszen ez az első nagy élőszereplős adaptációja egy olyan babafranchise-nak. A 2000-es években több animációs filmet is megihletett a franchise, de most először viszik filmvászonra. Nehéz megmondani, hogy Greta Gerwig rendező és Noah Baumbach társ-forgatókönyvíró mit tartogat a rajongók számára.

A Barbie, amelyben Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Connor Swindells és Jamie Demetriou is szerepel, 2023. július 21-én, nyáron kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.