Éjkirály

Az első hivatalos kép a Trónok harca utolsó évadához

Az Entertainment Weekly címlapon mutatta be a Trónok harca nyolcadik évad első hivatalos képét.

Az Entertainment Weekly címlapon mutatta be a Trónok harca nyolcadik évad első hivatalos képét.

Szerte a világban a rajongók arra kíváncsiak, hogy mikor érkezik az HBO gyártású Trónok harca sorozat utolsó hat epizódja, azonban míg várunk erre a bejelentésre, addig az Entertainment Weekly felfedte nekünk az első képet, amin a Hét királyság új párja, Havas Jon és Khalessi nagynéni, a sárkányok anyja alkot egy párt. A folytatásban garantáltan a sorozat történetének legnagyobb szezonját mutatják be 2019-ben, hiszen a hetedik évad azzal ért véget, hogy a Mások átjutottak a Falon és megindultak Westeros felé.

Nem tudni, hogy a folytatásban Jon és Dany folytatják-e románcukat, de akárhogy is történjék, ez nem számít, mert az Éjkirály már megindult dél felé. Bryan Cogman társ-vezető producer elárulta a lapnak, az utolsó évad arról fog szólni, hogy

a különféle karakterek együtt szálljanak szembe közös ellenségükkel, megbékéljenek múltjukkal és kiválasszák azt a személyt, akivel szembenéznek a biztos halállal. A nyolcadik évad hihetetlenül érzelmes, kísérteties és keserű lesz, és azt hiszem, hogy nagy tisztelgés lesz [George R.R. Martin író előtt], aki mindent elkészítette.

Kit Harington hozzátette még, hogy

Könyörtelen volt a forgatás. Azok a jelenetek, amiket öt évvel ezelőtt még egy napon leforgattak, most öt napon át tartottak. Azt akarták, hogy minden rendben menjen, minden lehetőségük megvolt arra, hogy felvegyenek mindent.

Emilia Clarke az utolsó évad forgatása alatt azzal értett egyet, hogy

[Kamerák] beállítása több időt vett igénybe, a jelmezek egy kicsit jobbra sikerültek, a haj és a smink egy kicsit élesebbek – minden választás, minden párbeszéd, minden hozzáállás azt éreztette, hogy „ez az”. Minden sokkal intenzívebbnek tűnt.

A Trónok harca utolsó hat részét valamikor 2019-ben mutatják be.

Total
4
Shares
Previous Article

Christopher McQuarrie is dolgozik a Top Gun: Maverick forgatókönyvén

Next Article
Bad Boys

Martin Lawrence is aláírt a Bad Boys harmadik részére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!