Wide Screen
Image default
Filmek

Az első hivatalos kép a Jumanji 3. főszereplőiről

Mintha csak a Jumanji: Vár a dzsungel forgatásán járnánk, hiszen a főszereplők beállítása kísértetiesen hasonlít a második részhez.

A Sony Pictures tulajdonában lévő Jumanji franchise harmadik részének forgatása hetek óta tart, amelyben visszatérnek a második rész sztárjai, név szerint Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan, új belépőkként pedig Awkwafina, Danny Glover és Dania Ramirez csatlakozott a szereplőgárdához.

A stúdió 2017 év végén rövid idő alatt kasszát robbantott a Jumanji második részével, miközben a világ egyik legerősebb alkotásával egy időben, Rian Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedik blockbusterével egyszerre kezdték vetíteni a mozikban. Azonban a folytatásnak pár hét elég volt, hogy meggyőzze a Sony Pictures vezetőségét a harmadik részről, hiszen még javában adták a mozikban a Vár a dzsungelt, mikor a Sony bejelentette az egyelőre cím nélküli harmadik részt.

A Jumanji 3. cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, nem tudni, hogy miről fog szólni a folytatás, hogyan viszik tovább a történetet a második rész után, de alighanem formabontó rész előtt állunk 2019-ben, mert amennyiben Jack Blacken múlott, akkor a folytatásban az űrbe is ellátogatnak a karakterek, hiszen a színész nem mindennapi ötlettel állt elő a Jumanji 3. történetéről. Már a Jumanji: Vár a dzsungel rész is érdekes megközelítésben készült, hiszen egyben volt a franchise folytatása és rebootja, miközben a klasszikus társasjátéktól búcsúztunk a produktumban, és egy videojáték váltotta a táblás játékot, hogy a jelen kornak is megfeleljen a franchise.

Meglepő módon a Jumanji 3. bemutatóját ezúttal is a karácsonyi időszakra időzítették, nem rettennek el J.J. Abrams a Star Wars: Episode IX alkotástól sem, mert alig egy héttel a Skywalker-saga utolsó rész premiere előtt tűzik műsorra a mozikban az új Jumanjit.

Még több a témában...

Dwayne Johnson is szerepelhet a Sonic folytatásában?

Vigh Martin

[Box Office-figyelő] 2020/2. hét: 1917, avagy hogyan időzítsünk tökéletesen egy premiert

Tóth Bálint

[Box Office-figyelő] 2020/1. hét: Tovább tart a Skywalker család egyeduralma, de közel a vég

Tóth Bálint

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon