Főoldal Filmek Az első hivatalos kép a Jumanji 3. főszereplőiről
Filmek

Az első hivatalos kép a Jumanji 3. főszereplőiről

Mintha csak a Jumanji: Vár a dzsungel forgatásán járnánk, hiszen a főszereplők beállítása kísértetiesen hasonlít a második részhez.

63

Mintha csak a Jumanji: Vár a dzsungel forgatásán járnánk, hiszen a főszereplők beállítása kísértetiesen hasonlít a második részhez.

A Sony Pictures tulajdonában lévő Jumanji franchise harmadik részének forgatása hetek óta tart, amelyben visszatérnek a második rész sztárjai, név szerint Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan, új belépőkként pedig Awkwafina, Danny Glover és Dania Ramirez csatlakozott a szereplőgárdához.

A stúdió 2017 év végén rövid idő alatt kasszát robbantott a Jumanji második részével, miközben a világ egyik legerősebb alkotásával egy időben, Rian Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedik blockbusterével egyszerre kezdték vetíteni a mozikban. Azonban a folytatásnak pár hét elég volt, hogy meggyőzze a Sony Pictures vezetőségét a harmadik részről, hiszen még javában adták a mozikban a Vár a dzsungelt, mikor a Sony bejelentette az egyelőre cím nélküli harmadik részt.

A Jumanji 3. cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, nem tudni, hogy miről fog szólni a folytatás, hogyan viszik tovább a történetet a második rész után, de alighanem formabontó rész előtt állunk 2019-ben, mert amennyiben Jack Blacken múlott, akkor a folytatásban az űrbe is ellátogatnak a karakterek, hiszen a színész nem mindennapi ötlettel állt elő a Jumanji 3. történetéről. Már a Jumanji: Vár a dzsungel rész is érdekes megközelítésben készült, hiszen egyben volt a franchise folytatása és rebootja, miközben a klasszikus társasjátéktól búcsúztunk a produktumban, és egy videojáték váltotta a táblás játékot, hogy a jelen kornak is megfeleljen a franchise.

Meglepő módon a Jumanji 3. bemutatóját ezúttal is a karácsonyi időszakra időzítették, nem rettennek el J.J. Abrams a Star Wars: Episode IX alkotástól sem, mert alig egy héttel a Skywalker-saga utolsó rész premiere előtt tűzik műsorra a mozikban az új Jumanjit.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...