Aladdin

Az élőszereplős Aladdin sikere után a Disney rábólintott a folytatásra?

Az Aladdin abszolút az idei év egyik meglepetés filmje, hiszen már több mint 1 milliárd dollárt hozott a Disneynek, így ennek fényében jöhet a folytatás is?

Az Aladdin abszolút az idei év egyik meglepetés filmje, hiszen már több mint 1 milliárd dollárt hozott a Disneynek, így ennek fényében jöhet a folytatás is?

Állítólag a Disney még nem döntötte el, hogy zöld lámpát ad-e az Aladdin második részére, de az 1 milliárd dolláros bevétel után egyértelműen fontolóra vette a folytatást, s mindezt úgy, hogy a bemutató előtt többen temették. Sokan már ott elvesztették bizalmukat az élőszereplős feldolgozásban, mikor meglátták Will Smith Dzsinijét, de voltak akik Guy Ritchie rendezővel nem voltak kibékülve a film élén. Ehhez képest meglehetősen jól teljesített a mozik kasszái előtt, hiszen már bőven egymilliárd dollárt forgalmaztak a filmből.

Dan Lin producer a napokban a folytatásról tett kijelentést, hogy már fontolóra vették annak elkészítését, de a Disney még nem döntött arról:

Az első rész elkészítésénél alighanem azt akartuk, hogy a lehető legjobb filmet forgassuk, és hagyjuk, hogy a közönség elmondja, akarnak-e még továbbiakat. Voltak olyan nézők, akik többször is megnézték az első részt. Úgy érezzük, hogy több történet is elmesélésre vár még. Ugyanúgy fogunk eljárni, ahogy az eredeti résszel is, és nem azt fogjuk filmre venni, amit egyszer már láttunk.

A producer szavából azt vehettük ki, hogy Jafar visszatérése nem opció a folytatásnál, ami mindenképpen optimizmusra ad okot, viszont még korai lenne arról beszélni, hogy miről fog szólni a második rész, hiszen előbb a Disney vezetőinek jóvá kell hagyni a folytatást.

Aladdin

Total
58
Shares
Previous Article

Megjelent az új Need fo Speed Heat előzetes!

Next Article
Doctor Doom

Kész a Doctor Doom-film forgatókönyve, de vajon bemutatja-e a Marvel Studios?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!