Wide Screen
Image default
Filmek

Az élőszereplős Aladdin sikere után a Disney rábólintott a folytatásra?

Az Aladdin abszolút az idei év egyik meglepetés filmje, hiszen már több mint 1 milliárd dollárt hozott a Disneynek, így ennek fényében jöhet a folytatás is?

Az Aladdin abszolút az idei év egyik meglepetés filmje, hiszen már több mint 1 milliárd dollárt hozott a Disneynek, így ennek fényében jöhet a folytatás is?

Állítólag a Disney még nem döntötte el, hogy zöld lámpát ad-e az Aladdin második részére, de az 1 milliárd dolláros bevétel után egyértelműen fontolóra vette a folytatást, s mindezt úgy, hogy a bemutató előtt többen temették. Sokan már ott elvesztették bizalmukat az élőszereplős feldolgozásban, mikor meglátták Will Smith Dzsinijét, de voltak akik Guy Ritchie rendezővel nem voltak kibékülve a film élén. Ehhez képest meglehetősen jól teljesített a mozik kasszái előtt, hiszen már bőven egymilliárd dollárt forgalmaztak a filmből.

Dan Lin producer a napokban a folytatásról tett kijelentést, hogy már fontolóra vették annak elkészítését, de a Disney még nem döntött arról:

Az első rész elkészítésénél alighanem azt akartuk, hogy a lehető legjobb filmet forgassuk, és hagyjuk, hogy a közönség elmondja, akarnak-e még továbbiakat. Voltak olyan nézők, akik többször is megnézték az első részt. Úgy érezzük, hogy több történet is elmesélésre vár még. Ugyanúgy fogunk eljárni, ahogy az eredeti résszel is, és nem azt fogjuk filmre venni, amit egyszer már láttunk.

A producer szavából azt vehettük ki, hogy Jafar visszatérése nem opció a folytatásnál, ami mindenképpen optimizmusra ad okot, viszont még korai lenne arról beszélni, hogy miről fog szólni a második rész, hiszen előbb a Disney vezetőinek jóvá kell hagyni a folytatást.

Aladdin

Még több a témában...

A Disney a Hókirálynő élőszereplős film feldolgozásán dolgozik

Kévés Bence Mihály

A Disney vezetője megerősítette, hogy nem fogják elhalasztani a The Mandalorian S2 premierjét

Kévés Bence Mihály

A Disney kiszemelte A Karib-tenger kalózai reboot női főszereplőjét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat