Wide Screen
Image default
Filmek

Az egyik nagy amerikai mozihálózat megerősítette a Bosszúállók: Végjáték játékidejét?

Russoék már többször is utaltak rá, hogy a Bosszúállók: Végjáték lehet a leghosszabb Marvel-film, azonban eddig hivatalosan még nem jelentették be a történet hosszát.

A Marvel Studios nagy dobásra készül áprilisban, ugyanis a Bosszúállók: Végjátékkal egy évtizede tartó filmes univerzumot készül lezárni – hivatalos nevén a The Infinity Saga-t -, ami egyben a harmadik fázis végét is jelenti. Anthoy és Joe Russo rendezők korábban már utalást tettek rá, hiszen a Végjáték első vágása háromórásra sikerült, s lehet, hogy a végső kiadás sem lesz rövidebb, ezzel pedig minden idők leghosszabb Marvel-filmjét kapják a rajongók.

Délután folyamán az AMC mozis oldalon a Bosszúállók: Végjáték neve mellett olvashatóvá vált a 182 perc, ami megerősíti a korábbi hetek híreit. A nagy amerikai hálózat később próbálta eltüntetni a nyomokat, gyorsan levették a film mellől a játékidőt, de már késő volt, hiszen a világ azonnal felfigyelt a bakira. Ugyan még erre sem tekinthetünk úgy, mint egy hivatalos bejelentésre, hiszen a Marvel Studios eddig még árulta el a film hosszát, és legjobb esetben is erre pár hetet még várnunk kell. Azonban az elmúlt években az AMC többször is pontosan „jósolta” meg az egyes kasszasikerek terjedelmét, így várhatóan nem okoznak csalódást ezúttal sem.

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy fináléjában, a 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Új Bosszúállók: Végjáték koncepciós rajzot kaptunk Ronin jelmezéről

Kévés Bence Mihály

Ilyen hosszú lesz A Hangya és a Darázs

Kévés Bence Mihály

Hoppá! Fekete Macska és Venom is a Pókember: Hazatérés univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább