Főoldal Filmek Az egyik moziban kiállították Vérontó életnagyságú szobrát, soha ilyen részletes képet nem kaptunk a főgonoszról
Filmek

Az egyik moziban kiállították Vérontó életnagyságú szobrát, soha ilyen részletes képet nem kaptunk a főgonoszról

Egy hónap és mozikban a Venom 2. – Vérontó.

47
Venom 2. - Vérontó

A Venom 2. – Vérontó kevesebb, mint két hónap múlva kerül a mozikba. Az ősz egyik legjobban várt filmje, amiben Tom Hardy szimbiótája a képregényekből ismert, sokkal könyörtelenebb nemezis ellen fog ringbe szállni. Az első előzetesben láttunk néhány képkockát Vérontóról, most azonban az egyik kínai moziban bemutatták Vérontó életnagyságú szobrát, ami az eddigi legjobb képet adja a főgonoszról.

A Sony Pictures nem követett még el egy olyan nagy fiaskót, mint anno a Venom előzetesénél, amikor a második előzetesig kellett várnunk, hogy lássuk a címszereplőt. A stúdió már az első trailerben megmutatta Venom ellenfelét, noha még ha csak néhány másodpercre is láttuk a véres gonosztevőt, de sötét volt, magyarul szó szerint ízelítőt kaptunk a vörös gonosztevőből, hogy mire is számíthatnak a rajongók. A folytatáshoz készült promóciós tárgynak hála azonban kaptunk egy életnagyságú szobrot, ami az eddigi legjobb képet mutatja Woody Harrelson karakteréről.

A Venom Site osztott meg két fotót a kiállított szobrokról, ami bemutatja nekünk Venom halálos ellenségét, és magát Eddie Brock szimbiótáját is. A promóciós szobor a legapróbb részletekre is figyel, és úgy tűnik, hogy Vérontó dizájnja sokkal közelebb áll a képregénybeli alakjához, mint azt elsőre gondoltuk.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom 2. – Vérontó című filmre szeptember 24-én válthatunk jegyet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...

WGA
Filmek

Csütörtökön hivatalosan is véget ér a hollywoodi írósztrájk

Az írósztrájk holnap véget ér, miután megszavazták a vasárnap elfogadott pontokat.