Wide Screen
Image default
Előzetesek

Az eddigi leghosszabb előzetest kapta meg Az öngyilkos osztag

2 hónap választ el bennünket, hogy megnézzük a Warner Bros. új DC Comics filmjét, a Suicide Squad – Öngyilkos osztagot a mozikban.

A filmet nem éppen a nyugodtság veszi körbe, mert a kritikusok nagyjai, valamint a stúdió is tart attól, hogy hasonló sorsra jut, mint a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala. Mindent megtesznek, hogy ne süljön be ez a film, így a színészeket tavaszra be is rendelték, hogy több jelenetet újra felvegyenek. Ezt azzal indokolta a Bros., hogy az előzetesek leleplezték a poénokat, és ami maradt, az túl komor és sötét lett volna. Az sem mellékes, hogy a forgatás végére a színészek is összeszoktak, sokkal közvetlenebbek a párbeszédek.

A legújabb és leghosszabb előzetes számos új jelenetet tartalmaz a moziból. A filmet a hazai mozik augusztus 4-től kezdik majd vetíteni.

A film főszereplői: Will Smith, Jay Hernandez, Jared Leto, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Viola Davis, Adam Beach, Common , Ike Barinholtz, Joel Kinnaman, Margot Robbie, Jai Courtney, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Raymond Olubowale.

Még több a témában...

Megérkezett a Wonder Woman második előzetese

Czanik Gergely

Később kezdik a Legendás állatok 3. forgatását

Kévés Bence Mihály

Kemény hónapok várnak Will Smithre

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább