x
Előzetesek

Az eddigi leghosszabb előzetest kapta meg Az öngyilkos osztag

2 hónap választ el bennünket, hogy megnézzük a Warner Bros. új DC Comics filmjét, a Suicide Squad – Öngyilkos osztagot a mozikban. A filmet nem éppen a nyugodtság veszi körbe, mert

  • Publishedjúnius 11, 2016

2 hónap választ el bennünket, hogy megnézzük a Warner Bros. új DC Comics filmjét, a Suicide Squad – Öngyilkos osztagot a mozikban.

A filmet nem éppen a nyugodtság veszi körbe, mert a kritikusok nagyjai, valamint a stúdió is tart attól, hogy hasonló sorsra jut, mint a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala. Mindent megtesznek, hogy ne süljön be ez a film, így a színészeket tavaszra be is rendelték, hogy több jelenetet újra felvegyenek. Ezt azzal indokolta a Bros., hogy az előzetesek leleplezték a poénokat, és ami maradt, az túl komor és sötét lett volna. Az sem mellékes, hogy a forgatás végére a színészek is összeszoktak, sokkal közvetlenebbek a párbeszédek.

A legújabb és leghosszabb előzetes számos új jelenetet tartalmaz a moziból. A filmet a hazai mozik augusztus 4-től kezdik majd vetíteni.

A film főszereplői: Will Smith, Jay Hernandez, Jared Leto, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Viola Davis, Adam Beach, Common , Ike Barinholtz, Joel Kinnaman, Margot Robbie, Jai Courtney, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Raymond Olubowale.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.