Wide Screen
Image default
Filmek

Az Assassin’s Creed-film két új képet villantott

A darab hivatalos Twitter fiókján tették közzé a cikkben bemutatott új képeket, amelyeken a film főhőse látható.

Év végén mutatkozik be a 20th Century Fox és Ubisoft közös játékadaptációja, mely az Assassin’s Creed játéksorozatot igyekszik hollywoodi módon bemutatni a világnak. A film főszereplője a Michael Fassbender lesz, aki hol a 15. századi Spanyolországban harcol az inkvizíció idején, hol pedig a jelenkorban küzd.

A most leleplezett képeket eddig nem láttuk, így ez arra enged következtetni, hogy a második trailerhez köthetőek. Hamarosan rajtol az idei Comic Con San Diegóban, ahol a készítők is tiszteletüket teszik, és végre több információval, esetleg egy újabb előzetessel ajándékoznak meg bennünket. Az első képen Aguilar de Nerha (Michael Fassbender) látható a múltban, s talán épp egy küldetésre indul. Ezzel szemben a második már a modern időkben készült, és Callum Lynch egy nagy leszámolás közepette lehet.

A filmet 2016. december 29-én készülnek bemutatni a mozikban.

Még több a témában...

TV Spotot kapott a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres film

Kévés Bence Mihály

A Fox már a Deadpool 3-at tervezi, de több X-Men film is készül

Czanik Gergely

A Ubisoft nagyon szép gesztust tett a Notre Dame felé!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább