Főoldal Filmek Az Armor Wars producere elárulta, miért lett a Disney+ tévésorozatából végül mozifilm
Filmek

Az Armor Wars producere elárulta, miért lett a Disney+ tévésorozatából végül mozifilm

Egy ideje már tudjuk, hogy film lett belőle, most pedig az okát is elárulták.

512
Hadigép

Sokáig biztos sem volt, hogy elkészül az Armor Wars, majd a D23 Expón megerősítették, hogy tető alá kerül a projekt. A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! és az Armor Wars executive producere, Nate Moore azt próbálta megmagyarázni, hogy az eredetileg Disney+ tévésorozatnak szánt sorozatból végül miért csinálnak egy mozifilmet.

Az Armor Wars című sorozatot egy Disney+ tévésorozatnak szánták, ami feltehetően Vasszív és Hadigép történetét meséli tovább majd. A Marvel Studios hivatalosan még nem leplezte le, hogy miről fog szólni a projekt, de valószínűleg az alapkoncepció marad, és az említett két karakter és a Vasember-páncélok problémáját járják körbe.

A Marvel Studios kétségkívül abban bízik, hogy a Vasember-franchisehoz hasonló sikert fog elérni a filmmel, és Nate Moore executive producer most a változás okát is megmagyarázta. A The Town podcastben az producer elmondta, hogy “volt néhány nagyszerű ötlet, ami a sorozathoz készült, de őszintén szólva túl nagynak éreztük a sorozathoz”.

A Disney+ műsoraink fantasztikusak, és szeretjük őket, de a költségvetésük nem azonos a mozifilmekével, ez nem titok. És amikor egy olyan sorozatról beszélünk, amiben az összes menő páncélzatot látni akarjuk, és azt, ahogy Don Cheadle miként kezeli ezeket páncélokat, és Tony Stark örökségét, akkor ez költségesnek ígérkezik ahhoz, hogy sorozatként valósítsuk meg.

Nate Moore

Moore hozzátette még, hogy a nagyobb költségvetés azt jelenti, hogy a sorozat most már nagyobb dolgokat is adaptálhat a képregényekből, vagyis egy epikus filmnek ígérkezik az Armor Wars. Bár magáról a film cselekményéről kevés szó esett eddig, de a képregények adnak támpontot, hogy mire is készülhetünk. A film két főszereplője valószínűleg Don Cheadle által alakított Hadigép lesz, és az újonnan bemutatott Vasszív. A főszereplők mellett feltehetően visszatér a Vasember 2. részéből Sam Rockwell Justin Hammer szerepében.

Az Armor Wars várhatóan 2024 második felében vagy, ami valószínűbb, hogy 2025-ben kerül a mozikba.

Hadigép
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...