Főoldal BREAKING Az Apple megrendelte a Monarch: A szörnyek hagyatéka 2. évadát több más spinoff-sorozattal együtt
BREAKINGSorozatok

Az Apple megrendelte a Monarch: A szörnyek hagyatéka 2. évadát több más spinoff-sorozattal együtt

Godzilla és a szörnyek még visszatérnek, érkezik a Monarch: A szörnyek hagyatéka 2. évada.

420
Monarch: A szörnyek hagyatéka
Forrás: Apple TV

Az Apple többet fektet a Szörnyuniverzum tévésorozatába, ugyanis a világ egyik legértékesebb informatikai vállalata megerősítette, hogy a Monarch: A szörnyek hagyatéka visszatér egy második évaddal, és ez még csak a kezdet. Az Apple TV minden pénzét felteszi a Titánokra, még többet szeretne mutatni ebből a világból.

A tavaly bemutatott sorozat csak a kezdet volt az Apple szörnyuniverzumos nagy tervében. Az Apple TV+ új többsorozatos megállapodást kötött a jogokat birtokló Legendary Entertainment stúdióval, és a mostani fősodor mellett több úgynevezett spinoff-sorozat is készül a jövőben.

„Szerte a világban a Monarch: A szörnyek hagyatéka mély nyomot hagyott a nézők szívében, elméjében és képzeletében” – mondta Morgan Wandell, az Apple TV+ nemzetközi fejlesztési részlegének vezetője. „Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy a nézők további izgalmakat élhetnek át a második évadban, de epikus, új utazásokra is indulhatnak a franchise keretében, ahogy kibővítjük a Legendary Szörnyuniverzumát.”

Az elmúlt hat hónap meglepő mennyiségű Godzilla-tartalmat hozott. A Monarch: A szörnyek hagyatéka novemberi indulása mellett Takashi Yamazaki elismert filmje, a Godzilla Minus One októberben debütált, és március elején külföldi filmként Oscar-díjat is nyert, ami példátlan az Akadémia történelmében. Jelenleg Adam Wingard legújabb filmje, a Godzilla x Kong: Az új birodalom ostorozza a mozikat, és uralja a jegyeladásokat.

A Monarch: Legacy of Monsters második évadának executive producerei Chris Black és Matt Fraction lesznek (akik a második évadban is showrunnerek maradnak), valamint Joby Harold és Tory Tunnell a Safehouse Pictures-től, Matt Shakman, Andrew Colville és Jen Roskind. Hiro Matsuoka és Takemasa Arita a Toho Co., Ltd. nevében, amely a Godzilla karakter tulajdonosa, szintén executive producerek.

Az első évad jelenleg az Apple TV+-on érhető el, amelyről azt kell tudni, hogy“a Godzilla és a Titánok közötti mennydörgő csatát követően, amely a földdel tette egyenlővé San Franciscót, és a sokkoló felfedezést követően, hogy a szörnyek valódiak, a Monarch: A szörnyek hagyatékában két testvér apjuk nyomdokába ered, hogy felfedjék családjuk kapcsolatát a Monarch néven ismert titkos szervezettel. A nyomok a szörnyek világába vezetik őket, és végül még mélyebbre ássák magukat, Lee Shaw katonatiszthez (akit Kurt Russell és Wyatt Russell alakít). Az 1950-es években és fél évszázaddal később játszódik a történet, amikor a Monarchot valami fenyegeti, amit csak Shaw tud. A drámai saga – amely három generáción átível – feltárja az eltemetett titkokat és azt, hogy az epikus, világrengető események milyen módon visszahatnak az életünkre.”

Monarch: A szörnyek hagyatéka
Forrás: Apple TV
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...