Az általunk legjobban várt játékok novemberben

Ebben a hónapban sem fogunk unatkozni, mutatjuk, hogy mely AAA címes játékokkal játszhattok novemberben.

Ebben a hónapban sem fogunk unatkozni, mutatjuk, hogy mely AAA címes játékokkal játszhattok novemberben.

November majdnem fele már el is reppent, de így is hátra van még az év utolsó nagy játékmegjelenési hulláma. Szeretném most megosztani veletek az általam legjobban várt három plusz egyet, melyeket a legjobbnak tartunk az elkövetkező hónapban. A lista szubjektív és direkt nincsen értékelés/számozás, hiszen még nehéz lenne eldönteni melyik is jobb a másiknál!

 

Battlefield V

A Dice szokás szerint kitett magáért a Battlefield szériával. Az előző rész, az első világháborúban játszódó Battlefield 1 a mai napig igencsak népszerű multiplayer játék. Igaz, felvonultatott egy single player “kampányt” is , amelyet stílusosan War Storiesra kereszteltek. Ez viszont nem volt több csupán egy interaktívabb tutorialnal a többjátékos kampányra. Az új BF második világháborús témát kapott. Sokak problémája vele, hogy nem realisztikus, de az EA bevallotta csak körítésként használja a második világégést. Intenzív multi, gyönyörű grafika a Frostbite által. Egy próbát mindenképpen megér főleg, hogy nem lesz Season Pass sem!

megjelenés : 2018.11.20.0

Fallout 76

Már egy ideje elérhető a béta, amely inkább kevesebb mint több sikert aratott. A Bethesda bejelentett egy HATALMAS day 1 patchet, amely nagyobb lesz mint az alapjáték. A tesztelők legtöbb problémáját próbálják kijavítani, így is rengeteg hibát csak a megjelenés után fognak majd tudni kijavítani. Csupán multiplayer mód lesz, npc-k nélkül. A fallout rajongók valószínűleg nem fognak csalódni. Megjelenés November 14, amikor kézbe lehet fogni az 54 gb-os patchel együtt.

 Red Dead Online beta

A Red Dead Redemption 2 szinte már jobbra sem sikerülhetett volna. Szinte minden kritikusnál 95% feletti értékelést kapott, és bejelentkezett az év játéka címre is. A single player rengeteg izgalmas dolgot tartogat magában, melyet egyedül szinte felfedezni is nehéz. Ezért a hónap végén már a haverokkal is lehet bandázni. Reményeink szerint lehet velük majd vonatot-bankot rabolni, másik bandával háborúzni esetleg együtt keresni a legendás állatokat és a kincseket. Az online móka hónap végén válik elérhetővé, feltétele a játék birtoklása. A Rockstarnak van tapasztalata az ilyenben, a GTA online is a mai napig nagy népszerűségnek örvend. Akinek tetszett a RDR2 esetleg a GTA online is, annak mindenképpen kihagyhatatlan lesz!

+1 HITMAN 2

Azért a Hitman lett a plusz egy, mert a mai nappal már meg is jelent. Nagy köszönet illeti a WB Gamest, sokáig úgy nézett ki nem jelenhet meg a második rész. Az első tesztek alapján a sztori és a látvány nem sikerült úgy az IO Interactive-os srácoknak ahogy azt az emberek várták, viszont a játékmenet és az újítások elviszik a hátán az egész szórakozást. 47-es ügynök új felvonásának második kalandjait a mai naptól lehet játszani.

Total
9
Shares
Previous Article

Visszatérnek a Toy Story szereplői, bemutatták a Toy Story 4 első előzetesét

Next Article
Pokémon - Pikachu, a detektív

Megérkezett a Pókémon – Pikachu, a detektív első előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!