Főoldal Filmek Az Alita: A harc angyala producere még mindig nem mondott le a folytatásról, és talán a Disney is rábólint
Filmek

Az Alita: A harc angyala producere még mindig nem mondott le a folytatásról, és talán a Disney is rábólint

Sokszor beszéltek már a folytatásról, de hivatalos bejelentés még nincs.

165
Alita: A harc angyala

Jó ideje nem hallottunk semmit az Alita: A harc angyala folytatásáról, az Avatar: A víz útja világpremierjén viszont Jon Landau producer pozitív hírt osztott meg a sokat várt folytatásról. 2019 óta pletykálnak a második részről, de mivel még mindig nincs hivatalos hír arról, hogy a Disney mire készül a franchise-zal, érdemes óvatosan kezelni ezeket a jelentéseket.

Az Avatar: A víz útja világpremierjére kedd este került sor Londonban, ahol természetesen az Alita: A harc angyala producere, Jon Landau is jelen volt. Az újságírók arra is rákérdeztek, hogy Robert Rodriguez rendezővel még mindig tervben van az Alita: A harc angyala folytatása, vagy ennyi év után lemondtak róla. Mint emlékeztek, eredetileg James Cameron kapta a rendezést, de az Avatar folytatásainak munkálatai miatt átadta a rendezés jogát a Boba Fett könyve rendezőjének.

Van egy kis film, az Alita: A harc angyala, amihez szívesen visszatérnénk, és megcsinálnánk a folytatást. Beszélek erről Roberttel, és remélhetőleg megvalósul. Soha nem szabok időkeretet semmire, mert akkor ellenem használnátok.

Jon Landau

Landau mostani kijelentése egybevág azzal, amit Rodriguez tavaly decemberben mondott, amikor megerősítette, találkozik Cameronnal, hogy beszéljenek a franchise folytatásáról. Az Alita: A harc angyala nem győzte meg a kritikusokat, vegyes kritikákat kapott, de bukásról nem beszélhetünk, mert 405 millió dolláros bevétellel zárt világszerte. Cameron jelenleg a Disney egyik legígéretesebb folytatásán dolgozik, szóval a film producerének és társszerzőjének sokan adnak a stúdiónál, ha valakinek sikerült meggyőznie a Disneyt a folytatásról, akkor ő az.

A rajongók többször elmondták már, nagyon szeretné, ha elkészülne a folytatás. A döntés a Disney kezében van, hogy hallgatnak a rajongókra, vagy gazdasági okokra hivatkozva inkább lemondanak a filmről, főleg azok után, hogy az első film gyártási költségvetése a hírek szerint 150-200 millió dollár volt (ami nem kevés pénz, főleg a mostani nehéz időkben, amikor spórolni próbálnak a stúdiók).

Alita: A harc angyala

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Alita: A harc angyala
Filmek

Robert Rodriguez optimista, hogy egyszer elkészül az Alita: A harc angyala folytatása

Hivatalos bejelentés továbbra sincs az Alita: A harc angyala folytatásával kapcsolatban, de...

Alita: A harc angyala
Filmek

James Cameron megerősítette volna, hogy több Alita: A harc angyala-folytatás is készül?

Sokáig úgy volt, hogy nem kap folytatást az Alita: A harc angyala,...

Avatar: A víz útja
Filmek

Megosztották az első kulisszák mögötti képet az Avatar 3. részből

Két na'vi látható az Avatar 3. első hivatalos fényképén. Kik lehetnek ők?

Alita: A harc angyala
Filmek

James Cameron és Robert Rodriquez véresküt tettek, hogy megcsinálják az Alita: A harc angyala folytatását

A film készítői a rajongókkal vannak, jöjjön az Alita: A harc angyala...