Főoldal Másvilág Az Alien történetét egy illusztrált könyvben meséli gyerekeknek a Disney
Másvilág

Az Alien történetét egy illusztrált könyvben meséli gyerekeknek a Disney

Nem lehet elég korán kezdeni, hogy megismerjük az Alien történettét, de ez sokaknak nem tetszik.

327
Alien

Mindannyian tudjuk, hogy a nagyvállalatok mindent megtesznek az ügy érdekében, hogy a legnépszerűbb márkáikat és címeiket eljutassák a fiatalabb közönségnek is; legyen szó tinédzserekről vagy még náluk is fiatalabbakról, de arra talán senki sem számított, hogy a marketing már az óvodában kezdetét veszi.

Felrobbant az internet a napokban, miután a Disney bejelentette, hogy egy illusztrált, kisgyermekeknek szóló gyermekkönyvet ad ki A Is for Alien: An ABC Book címmel, amely Ridley Scott 1979-es, R-besorolású A nyolcadik utas: a Halál című horror-klasszikusán alapul. Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a filmet, amelyben egy nyálkás idegen szörnyeteg kitör valakinek a mellkasából, és egy sötét űrhajó fedélzetén a legénységet egyenként levadássza.

A könyv borítóján Sigourney Weaver karaktere, Ellen Ripley hadnagy egy macskát tart a kezében, miközben egy fenyegető Xenomorphra mosolyog.

“Az űrben senki sem hallja, ha kuncogsz” – olvasható a felfoghatatlan szinopszisban. “Kövesd Ripley-t és a Nostromo legénységének többi tagját egy űrkalandra, amely bemutatja az ábécét A-tól Z-ig. A mókás illusztrációkkal, az ikonikus Alien-film könnyed újraértelmezésével a kis és nagy rajongók, valamint a Kis Aranykönyv-gyűjtők örömére az egész univerzumban.”.

A Little Golden Books által kiadott és a Disney Storybook Art Team által illusztrált könyv már előrendelhető 5,99 dolláros áron; a “gyerekkönyv” 2024. július 9-én jelenik meg. Az Amazonon már most az első helyre ugrott fel a gyermekeknek szóló sci-fi könyvek között, illetve a Top 40-es lista közzé is bekerült néhány nap alatt a világ legnagyobb online áruházában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man lett minden idők legsikeresebb szuperhősös játéka

A Disney vezérigazgatója ismertette a videójátékos eredményeket és terveket.

Előzetesek

Bejelentették a Vaiana folytatását, a premierdátummal együtt

Maui és Vaiana hamarosan újra útra kelnek! Itt az első teaser előzetes...

Fortnite Marvel
BREAKINGJátékok

A Disney milliárdokat fektet a Fortnite videójátékba

A Disney több évre szóló milliárd dolláros üzletet kötött az Epic Games-szel.