Főoldal BREAKING Az Alien: Romulus új előzetese feleleveníti a valaha volt legjobb sci-fi horror pillanatait
BREAKINGElőzetesek

Az Alien: Romulus új előzetese feleleveníti a valaha volt legjobb sci-fi horror pillanatait

Minden van az Alien: Romulus új előzetesében: Xenomorph, arctámadó, félelmetes helyszínek és borzongás.

552

A 20th Century Studios bemutatta az Alien: Romulus című, közelgő sci-fi horrorfilm legújabb előzetesét, amely a hosszú múltra visszatekintő Alien-franchise legújabb darabja. Tavasszal már kaptunk egy rövid ízelítőt a filmből, majd áprilisban zárt ajtók mögött levetítettek egy bővített videót, ma pedig befutott a második nagy előzetes.

Az előzetes visszatér a franchise horror gyökereihez, sötét folyosókkal, amelyek tele vannak arctámadó idegenekkel (facehugger-ekkel). A gyanútlan legénység több tagját is elkapják a támadók; egy másik jelenetben pedig azt láthatjuk, ahogy a főszereplő szeme láttára társa mellkasát szétrobbantja a Xenomorph, ahogy kimászik belőle, de itt megvágták a jelenetet, nem látunk sokat a véres jelenetből. A teaser előzetesben már kaptunk kis ízelítőt a franchise nyálas dögjeiből, itt legalább egy Xenomorph is jelen van, amint Isabela Merced karaktere szemtől szembe kerül a gyilkos idegennel az előzetes végén.

Azt eddig is tudtuk nyilatkozatokból, hogy az Alien: Romulus A nyolcadik utas: a Halál (1979) és A bolygó neve: Halál (1986) eseményei között játszódik. Az új Alien-film cselekményéről egy kicsit többet megtudtunk, amikor a Disney 20th Century Studios tavaly kiadott egy szinopszist, bár még ez is elég homályos: “A rendkívül népszerű és kitartó filmsorozat kilencedik darabjában egy csapat fiatal egy távoli világon szembekerül az univerzum legfélelmetesebb életformájával.”

A főszereplőt Cailee Spaeny játssza, mások mellett Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn és Aileen Wu látható.

Az Alien: Romulus 2024. augusztus 15-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

10 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us Part II Remastered
Sorozatok

The Last of Us 2. évad forgatásán feltűnt Ellie barátnője, Dina

A The Last of Us 2. évadának új főszereplője, Isabela Merced által...

Alien: Romulus
Filmek

A bolygó neve: Halál törölt jelenete inspirálta az Alien: Romulus rendezőjét

Merőben más lesz az Alien: Romulus, mint amit eddig megszokhattunk.